Tuotteet

Sipulit / Istukassipulit

Nostetaan punasipuli suoraan omasta maasta, leikataan se ohuiksi siivuiksi ja lisätään salaattiin vastapoimittujen tomaattien mukana; itse viljelevät saavat nauttia todellisesta lähiruoasta.

Puna-, kelta-, hopea- tai valkosipuli… Pitkulainen, pyöreä, lämpökäsitelty tai luonnonmukaisesti tuotettu… Jokainen valitsee juuri sellaisen sipulin, josta pitää.

Lämpökäsitelty sipuli
Pikkupakkasen purema keväällä tai alkukesällä saattaa laukaista sipulin kukinnan. Lämpökäsittelyn avulla vähennetään kukinnan riskiä jopa 90-95 prosenttisesti
istukassipulin korkean laadun siitä kärsimättä. Kaikki valikoimassamme olevat kelta-, puna- ja hopeasipulit ovat lämpökäsiteltyjä.