Tuotteet

Nelson City Garden

Klikkaa alla olevia kuvia ja tutustu tarkemmin Nelson City Garden tuotevalikoimaan! Tervetuloa tutustumaan kattavaan Nelson City Garden tuotevalikoimaan! Se on suunniteltu juuri Sinua varten, joka haluat perustaa viljelmän parvekkeelle tai terassille. Valikoimaan kuuluu mm. istutuskasseja ja seinätaskuja (ks. Tekstiilit) – täytä mullalla, ja ne ovat heti valmiita viljeltäviksi!

Istutuskassit ja seinätaskut on tehty kierrätetystä polyesteristä, ja niissä on kulmissa reiät, joista ylimääräinen vesi valuu pois. Istutuskassit voi tyhjentää ja taitella talveksi, eivätkä ne vie varastossa juurikaan tilaa. Vaihtoehtoisesti niissä voi säilyttää vaikka talviomenoita! FSC-ympäristömerkitystä puusta valmistetuissatyökaluissa on tavallista lyhyemmät varret. Näin ne sopivat erityisen hyvin kasvilavojen ja korotettujen penkkien ääressä työskentelyyn. Välineitä on myös helpompi siirrellä ja säilyttää.

Esiliinat on puolestaan valmistettu kulutusta kestävästä luomupuuvillasta. Valitsemalla kestävän kehityksen periaatteita noudattavia tuotteita olet mukana luomassa parempaa tulevaisuutta. Monet tuotteista on kehitetty yhteistyössä tanskalaisen puutarhasuunnittelijan, Dorthe Kvistin kanssa.

Klikkaa alla olevia kuvia ja tutustu tarkemmin Nelson City Garden tuotevalikoimaan!