Tuotteet

Sipulit

Kukkasipulien istuttaminen vaatii hyvin vähän työtä, mutta tuottaa monin verroin iloa. Tarvitaan vain muutamia sipuleita ja hieman maata, johon sipulit voi istuttaa. Parvekeruukkukin käy mainiosti. Kukkaloisto on kaiken odotuksen arvoinen. Lumikello, krookus, tulppaani, narsissi, laukka, lilja, gladiolus ja daalia. Tai miksei amaryllis, hyasintti tai tasetti joulunpyhiä sulostuttamaan? Kukkasipuleiden maailma on monimuotoinen.

Omien istukassipulien viljeleminen on luksusta, joka antaa arjelle kultareunat. Nelson Gardenin istukassipulivalikoimassa on punasipulia, keltasipulia, salottisipulia, hopeasipulia ja valkosipulia. Kasvun alkuvaiheessa pakkasille herkät lajikkeet on lämpökäsitelty. Käsittely vähentää kukkimisen riskiä.

Lämpökäsitelty sipuli
Pikkupakkasen purema keväällä tai alkukesällä saattaa laukaista sipulin kukinnan. Lämpökäsittelyn avulla vähennetään kukinnan riskiä jopa 90-95 prosenttisesti
istukassipulin korkean laadun siitä kärsimättä. Kaikki valikoimassamme olevat kelta-, puna- ja hopeasipulit ovat lämpökäsiteltyjä.