Lord Nelson Siemensarjat

Nelson Gardenin siemenpusseissa tärkeimmät tiedot on painettu kätevästi pussin etupuolelle!

Tärkeimmät tiedot löytyvät siemenpussin etupuolelta. Pussin takana on puolestaan yksityiskohtaisempaa, syventävää tietoa.

1. Tuotenumero.
2. Hintaryhmä sekä värillä että aakkosella.
3. Esikasvatetaan ja/tai kylvetään suoraan.
4. Lajikkeen nimi.
5. 1-, 2 tai monivuotinen.
6. Korkeus (cm).
7. Lisämerkinnät kertovat esimerkiksi, sopiiko laji kasvatettavaksi ulkona tai onko kyseessä köynnöskasvi.
8. Opasmerkki kertoo lajikkeen koon ja vahvuuden/ makeuden.
9. Nimi neljällä kielellä.
10. Tieteellinen nimi.
11. Yksityiskohtaiset tiedot.
12. Taimien ja siementen istutusvälit sekä kylvösyvyys. Kalenteri, joka kertoo ajankohdat esikasvatukselle, avomaankylvölle, kukinnalle ja sadonkorjuulle

13. Tieto kasvupaikasta; aurinkoinen, puolivarjo tai varjo.

14. Siementen riittoisuus, esim. taimien tai kylvömetrien määrä.

Opasmerkinnät antavat tietoa kasvien ja vihannesten koosta. Ne kertovat myös chilin voimakkuudesta ja porkkanoiden makeudesta. Kukkien kohdalla merkintä on painettu punaisella, vihannesten kohdalla vihreällä ja mausteiden kohdalla oranssilla.

Lisämerkinnät kertovat tarkemmista ominaisuuksista. Sopiiko tomaatti kasvatettavaksi avomaalla tai onko kyseessä köynnöskasvi.

Erikoismerkinnät kertovat esimerkiksi, onko siemenet tarpeen esikasvattaa vai voiko ne kylvää suoraan, ovatko ne hyväntuoksuisia tai kenties luonnonmukaisesti tuotettuja.

Mikä on vihreiden, valkoisten ja keltaisten siemenpussien ero?

Olet ehkä huomannut, että siemenpussejamme löytyy erivärisinä. Mikä on näiden ero?
Vihreät siemenpussit kuuluvat Lord Nelson -siemensarjaan, josta löytyy paljon siemenlajikkeita. Mukana on kaikkein suosituimmat lajikkeet, mutta myös harvinaisuuksia. Onpa kyseessä sitten vasta-alkaja tai kokeneempi puutarhuri, löytyy valikoimasta varmasti jotakin kiinnostavaa. Vihreitä pusseja löytyy puutarhamyymälöistä, kukkakaupoista, rautakauppojen puutarhaosastoilta ja jälleenmyyjien verkkokaupoista.

Tyylikkään valkoiset siemenpussit kuuluvat puolestaan Nelson Garden -siemensarjaan. Se on erityisesti vihanneksiin keskittynyt sarja, jossa on mukana myös monia mausteita ja kukkia. Nelson Garden -valikoimassa on lisäksi runsas tarjonta luomusiemeniä!

Sekä vihreiden että valkoisten siemenpussien tarkoituksena on tuoda paljon iloa puutarhaasi!