MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Reconnect to nature
  • item.textNopea toimitus
  • item.textIlmaiset palautukset
  • item.textPerustettu vuonna 1933
Jälleenmyyjille
Home / Grow indoors_Old

Hydroponic plant food_Old

Jotta vesiviljelyksesi kasvaisi hyvin, se tarvitsee ravinteita. Ravinteet ovat yksinkertaisesti ratkaiseva asia onnistumiselle! Erityisravinteemme on täydellinen ratkaisu ja se sisältää kaikki makro- ja mikroravinneaineet, joita kasvit tarvitsevat vesikasvatuksessa.

Näet helposti, milloin on aika täydentää vettä ja ravinteita viljelyksillesi. Korkin mittamerkinnän avulla ravinteiden annostelu on aina oikein ja helppoa. Jätä ilmarako kasvin ja veden väliin, jotta juuret saavat tarpeeksi happea koko prosessin ajan.

Lue lisää

0 tuotetta

0 tuotetta 0 tuotteesta

Tässä on HarvyHarvy-viljelylaatikossa voit viljellä vedessä vuoden ympäri, ilman multaa ja aiempaa kokemusta. Vesiviljelyssä on helppo onnistua.
Lue lisää
Viljele ilman multaa – Opas hydroponiseen viljelyynOletko kyllästynyt kantamaan isoja pusseja multaa kaupasta kotiin? Hydroponisen viljelyn avulla voit kasvattaa kasveja helposti tarjoamalla niille riittävästi vettä, valoa, lämpöä ja ravinteita.
Lue lisää

Vesiviljely – Kasvata kasveja vedessä

Mitä on vesiviljely? Hyvin simppelisti sanottuna se tarkoittaa kasvien kasvattamista vedessä. Vesiviljelyssä kasvit tarvitsevat ravinneliuosta, jota laimennetaan vesiastiaan. Vesiviljelyn etuina on sen nopeus ja helppous. Oikeanlaisella valaistuksella voit kasvattaa kasveja ympäri vuoden. Useimpia itäviä siemeniä voi kasvattaa hydroponisessa Harvy-viljelylaatikossamme, mutta valikoimassamme on myös siemeniä, jotka on kehitetty erityisesti hydroponiseen viljelyyn. Aloituspakkauksemme sisältää kaiken mitä tarvitset aloittaaksesi viljelyn. Pakkaukseen sisältyy viljelylaatikko, kapselikoreja ja kapseleita, joissa on siemenet ja kasviravintoa hydroponista viljelyä varten.Lue lisää