MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Grow indoors_Old

Seeds for hydroponic cultivation_Old

Vesiviljely on joustava ratkaisu kotiviljelijälle, jolla on vähän aikaa ja tilaa kasvattamiselle. Jos sinulla kuitenkin on kiinnostusta, aikaa ja paikka, on periaatteessa mahdollista kasvattaa mitä tahansa ilman multaa. Joillakin lajikkeilla on kuitenkin helpompi onnistua.

Nopeasti kasvavat lehtivihannekset ja mausteet ovat täydellisiä vesiviljelyyn ja ne kehittyvät suhteellisen nopeasti. Jopa matalakasvuiset tomaatit ja chilit, jotka vievät vähemmän tilaa, toimivat myös hyvin.

Täältä löydät siemenet, jotka on tarkoitettu erityisesti vedessä kasvattamiseen. Tulet hämmästymään, kuinka paljon todellisuudessa voidaan kasvattaa ilman multaa.

Lue lisää

0 tuotetta

0 tuotetta 0 tuotteesta

Tässä on HarvyHarvy-viljelylaatikossa voit viljellä vedessä vuoden ympäri, ilman multaa ja aiempaa kokemusta. Vesiviljelyssä on helppo onnistua.
Lue lisää
Viljele ilman multaa – Opas hydroponiseen viljelyynOletko kyllästynyt kantamaan isoja pusseja multaa kaupasta kotiin? Hydroponisen viljelyn avulla voit kasvattaa kasveja helposti tarjoamalla niille riittävästi vettä, valoa, lämpöä ja ravinteita.
Lue lisää

Vesiviljely – Kasvata kasveja vedessä

Mitä on vesiviljely? Hyvin simppelisti sanottuna se tarkoittaa kasvien kasvattamista vedessä. Vesiviljelyssä kasvit tarvitsevat ravinneliuosta, jota laimennetaan vesiastiaan. Vesiviljelyn etuina on sen nopeus ja helppous. Oikeanlaisella valaistuksella voit kasvattaa kasveja ympäri vuoden. Useimpia itäviä siemeniä voi kasvattaa hydroponisessa Harvy-viljelylaatikossamme, mutta valikoimassamme on myös siemeniä, jotka on kehitetty erityisesti hydroponiseen viljelyyn. Aloituspakkauksemme sisältää kaiken mitä tarvitset aloittaaksesi viljelyn. Pakkaukseen sisältyy viljelylaatikko, kapselikoreja ja kapseleita, joissa on siemenet ja kasviravintoa hydroponista viljelyä varten.Lue lisää