MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Grow indoors_Old

Hydroponic grow boxes_Old

Vesiviljelylaatikko on helppo ja kätevä tapa kasvattaa sisätiloissa ilman multaa. Mullan sijasta vesiviljelmäsi tarvitsee vain vettä, valoa, lämpöä ja ravinteita.

Harvy sisältää kaiken, mitä tarvitset kasvattamisen aloittamiseen. Täytä kasvatuslaatikko vedellä, aseta tulpat ja aseta se valoon ikkunalaudalle tai keittiötasolle. 3–4 viikon kuluttua on sadonkorjuun aika.

Vedessä kasvattaminen on helppoa ja antaa suuren sadon pienellä alueella. Lisäksi voit nauttia tuoreista vihanneksista ja herkullisista mausteista ympäri vuoden Harvymme avulla – vuodenajasta riippumatta.

Lue lisää

0 tuotetta

0 tuotetta 0 tuotteesta

Tässä on HarvyHarvy-viljelylaatikossa voit viljellä vedessä vuoden ympäri, ilman multaa ja aiempaa kokemusta. Vesiviljelyssä on helppo onnistua.
Lue lisää
Viljele ilman multaa – Opas hydroponiseen viljelyynOletko kyllästynyt kantamaan isoja pusseja multaa kaupasta kotiin? Hydroponisen viljelyn avulla voit kasvattaa kasveja helposti tarjoamalla niille riittävästi vettä, valoa, lämpöä ja ravinteita.
Lue lisää

Vesiviljely – Kasvata kasveja vedessä

Mitä on vesiviljely? Hyvin simppelisti sanottuna se tarkoittaa kasvien kasvattamista vedessä. Vesiviljelyssä kasvit tarvitsevat ravinneliuosta, jota laimennetaan vesiastiaan. Vesiviljelyn etuina on sen nopeus ja helppous. Oikeanlaisella valaistuksella voit kasvattaa kasveja ympäri vuoden. Useimpia itäviä siemeniä voi kasvattaa hydroponisessa Harvy-viljelylaatikossamme, mutta valikoimassamme on myös siemeniä, jotka on kehitetty erityisesti hydroponiseen viljelyyn. Aloituspakkauksemme sisältää kaiken mitä tarvitset aloittaaksesi viljelyn. Pakkaukseen sisältyy viljelylaatikko, kapselikoreja ja kapseleita, joissa on siemenet ja kasviravintoa hydroponista viljelyä varten.Lue lisää