MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home

Pienoiskasvihuoneet

Kylvöksesi kasvavat parhaiten silloin, kun ne saavat tarpeeksi lämpöä, vettä, valoa ja ilmaa. Pienoiskasvihuone takaa siementen kasvulle hyvät lähtökohdat. Pienoiskasvihuoneen valinnassa on hyvä lähteä siitä, mitä aiot kasvattaa ja mitä aiot esikasvattaa. Hyvä on myös huomioida, paljonko haluat käyttää aikaa harrastukseesi.

Ihanteellinen minikasvihuone on sellainen, jossa on altakastelujärjestelmä ja kansi. Kansi auttaa pitämään kylvöksen kosteana, mutta sallii samalla hyvän ilmastoinnin ja päästää valoa lävitseen. Kun toiveissasi on minikasvihuone sisälle, tutustu Nelson Gardenin monipuoliseen valikoimaan. Löydät sivuiltamme erikokoisia kennostoja, kaukaloita ja varsinaisia pienoiskasvihuoneita. Minkä tuotteet valitsetkaan, sujuu viljely aina parhaiten mahdollisimman valoisalla ja sopivan lämpimällä paikalla. Valon määrää on mahdollista optimoida erillisen kasvivalon avulla, ja lämpötilaa saat nostettua lämpömaton avulla, jolloin erityisesti lämpimässä paremmin itävät lajit itävät helposti ja nopeasti.

Pienoiskasvihuoneet sopivat minkä tahansa siementen idätykseen ja pikkutaimien esikasvatukseen. Nelson Gardenin valikoimista löydät myös minikasvihuoneeseen hyvin sopivia siemeniä itujen, versojen ja mikroversojen kasvattamiseen vuoden ympäri.

Lue lisää