MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Reconnect to nature
  • item.textNopea toimitus
  • item.textIlmaiset palautukset
  • item.textPerustettu vuonna 1933
Jälleenmyyjille
Home

Pienoiskasvihuoneet

Kylvöksesi kasvavat parhaiten silloin, kun ne saavat tarpeeksi lämpöä, vettä, valoa ja ilmaa. Pienoiskasvihuone takaa siementen kasvulle hyvät lähtökohdat. Pienoiskasvihuoneen valinnassa on hyvä lähteä siitä, mitä aiot kasvattaa, mutta ennen kaikkea siitä, kuinka paljon ja kauanko aikaa sinulla on käyttää harrastukseesi.
Ihanteellinen minikasvihuone on sellainen, jossa on altakastelujärjestelmä ja kansi. Kansi auttaa pitämään kylvöksen kosteana, mutta sallii samalla hyvän ilmastoinnin ja päästää valoa lävitseen. Kun toiveissasi on minikasvihuone sisälle, tutustu Nelson Gardenin monipuoliseen valikoimaan. Löydät sivuiltamme erikokoisia kennostoja, kaukaloita ja varsinaisia pienoiskasvihuoneita. Kaikki näistä on hyvä asettaa valoisaan ja sopivan lämpimään paikkaan. Valon määrää on mahdollista optimoida erillisen kasvivalon avulla, ja lämpötilaa saat nostettua lämpömaton avulla.
Pienoiskasvihuone on hyvä paikka minkä tahansa siementen idätykseen ja pikkutaimien esikasvatukseen. Nelson Gardenin valikoimista löydät myös minikasvihuoneeseen erityisen hyvin sopivia siemeniä itujen, versojen ja mikroversojen kasvattamiseen vuoden ympäri.

Lue lisää