MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Hydroponinen viljely / Vesiviljelylaatikot ja aloituspakkaukset
Lahjapakkaus, viljelylaatikko hydroviljelyyn

Lahjapakkaus, viljelylaatikko hydroviljelyyn

Harvy 3

Tuotenro: 5546105,50 € (Sis. alv)
Varastossa
Harvyn avulla voit viljellä hyödyllisiä lehtivihanneksia, yrttejä ja kukkia vedessä, ilman multaa ja aikaisempaa kokemusta.

Vesiviljelylaatikon ajaton muotoilu sopii yhtä hyvin pieneen kotiin suurkaupungin sykkeeseen kuin suureen taloon maaseudun rauhaan. Laatikon voi sijoittaa sisälle tai ulos, ja se tekee viljelemisestä helppoa.

Parasta kaikessa on kuitenkin se, että pääset alkuun jo 10 minuutissa, ja viljelmä huolehtii suurimmaksi osaksi itse itsestään.

Sisältää kaiken mitä tarvitaan vesiviljelyyn ja lisäksi valaisin ja ripustin. Sisältää: aloituspaketti Harvy3 (tuote 5541), LED-lista 15W (tuote 5564) ja imukuppiripustin (tuote 5604).

Kasviravinne
Erityisesti hydro- eli vesiviljelyyn. Käytännöllinen pullo, jonka korkissa kätevä mitta-asteikko annostelua helpottamaan. Riittää useampaan viljelykertaan. 250ml. NPK 4-0,7-3

Kasvivalaisin LED Small sis muuntaja 15 W 39 cm
Energiaa säästävä LED-lista ja muuntaja pienempiin tiloihin. Sopii esikasvatukseen ja lisävaloksi sisäviljelmille. Pit. 39cm, 15W, 230V, 6400K, nimellinen valovirta 1400 lm, nimellinen palamisaika 35000h, PPFD (100 mm) 130 µmol/s/m².
Väri
Valkoinen
Pituus
39 cm
Leveys
15 cm
Korkeus
14 cm
EAN
7312600055469

Liittyvät tuotteetNäytä lisää

Vesiviljely – Kasvata kasveja vedessä

Mitä on vesiviljely? Hyvin simppelisti sanottuna se tarkoittaa kasvien kasvattamista vedessä. Vesiviljelyssä kasvit tarvitsevat ravinneliuosta, jota laimennetaan vesiastiaan. Vesiviljelyn etuina on sen nopeus ja helppous. Oikeanlaisella valaistuksella voit kasvattaa kasveja ympäri vuoden. Useimpia itäviä siemeniä voi kasvattaa hydroponisessa Harvy-viljelylaatikossamme, mutta valikoimassamme on myös siemeniä, jotka on kehitetty erityisesti hydroponiseen viljelyyn. Aloituspakkauksemme sisältää kaiken mitä tarvitset aloittaaksesi viljelyn. Pakkaukseen sisältyy viljelylaatikko, kapselikoreja ja kapseleita, joissa on siemenet ja kasviravintoa hydroponista viljelyä varten.Lue lisää