MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Reconnect to nature
  • item.textNopea toimitus
  • item.textIlmaiset palautukset
  • item.textPerustettu vuonna 1933

Ravinteet

Kuinka valita oikea kasviravinne

Katso kaikki kasviravinteet

leafs_double_new.svgVuoden kukkivin kilpailu #kesäkukkakimppu2022

Nyt on vuoden kukkivimman kilpailun aika! Kilpailu järjestetään Instagramissa kuvatekstillä #kesäkukkakimppu2022. Kuka tahansa on tervetullut osallistumaan ja jakamaan kuvia kauniista kimpuistaan, ja kaikki osallistujat kilpailevat hienosta palkinnosta, joka jaetaan kesän lopulla.

#kesäkukkakimppu2022 on Instagramissa käytävä kilpailu. Lisää kuvatekstiksi #kesäkukkakimppu2022 ja pääset sillä tavoin kilpailemaan hienosta syyssipulipalkinnosta kesän lopulla. Kimpussasi voi olla mitä ikinä haluat, kaikkea kukista ja lehdistä vihanneksiin ja rikkaruohoihin – kaikki vihreä on kesäkimppuihin tervetullutta.

Lue lisää.

Nelson_Garden_Minsommarbukett_image2.png

leafs_double_new.svg

 

Tule siis mukaan Så-a-long -porukkaan

Så-a-long on tapahtuma, jossa me – kyllä, juuri sinä, minä ja Så-a-long -lähettiläät – viljelemme kahta etukäteen valittua siementä yhdessä. Kaikki voivat osallistua, olitpa sitten vasta-alkaja tai ammattilainen, parveke- tai palstaviljelijä – tervetuloa mukaan! 

Så-a-long -tapahtumaa tehdään yhdessä muiden viljelyharrastajien kanssa. On mukavaa viljellä yhdessä, innostaa muita viljelyharrastuksen pariin ja pitää hauskaa kivan harrastuksen parissa. Koko viljelyprosessia pystyy seuraamaan Instagramissa aina siemenestä sadonkorjuuseen saakka seuraamalla aihetunnistetta #såalong sekä lähettiläidemme omilla sivuilla. Pääsemme näkemään toistemme viljelmät, antamaan vinkkejä ja auttamaan toisiamme onnistumaan.

Lue lisää.

 

Sowalong-icon.png

Inspiraatiot ja artikkelit

Kesäinen kääretorttu

Lue lisää

Inspiraatiot ja artikkelit

Sido spiraalitekniikalla

Lue lisää

Viljelyohjeet

Kasvata kesäkurpitsaa – Näin onnistut

Lue lisää
Ravinteet ja lannoitteetNäytä lisää

Puutarhan Ilo

Lue lisää