MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Reconnect to nature

Ohita esikasvatus

Kylvä suoraan maahan

Osta nyt

leafs_double_new.svg

 

Tule siis mukaan Så-a-long -porukkaan

Så-a-long on tapahtuma, jossa me – kyllä, juuri sinä, minä ja Så-a-long -lähettiläät – viljelemme kahta etukäteen valittua siementä yhdessä. Kaikki voivat osallistua, olitpa sitten vasta-alkaja tai ammattilainen, parveke- tai palstaviljelijä – tervetuloa mukaan! 

Så-a-long -tapahtumaa tehdään yhdessä muiden viljelyharrastajien kanssa. On mukavaa viljellä yhdessä, innostaa muita viljelyharrastuksen pariin ja pitää hauskaa kivan harrastuksen parissa. Koko viljelyprosessia pystyy seuraamaan Instagramissa aina siemenestä sadonkorjuuseen saakka seuraamalla aihetunnistetta #såalong sekä lähettiläidemme omilla sivuilla. Pääsemme näkemään toistemme viljelmät, antamaan vinkkejä ja auttamaan toisiamme onnistumaan.

Lue lisää.

 

Sowalong-icon.png

Linda Schilénin suosikit

Linda on valinnut 11 erilaista lajiketta, joiden väri, muoto ja kasvutapa sallivat kauniiden kimppujen sitomisen itse kasvatetuista kukista. Ne ovat lajikkeita, jotka kukkivat sekä varhain että myöhään, erilaisia daalia-, freesia-, lilja- ja gladioluslajikkeita sekä aivan omanlaisensa Lovely Match.

Lue lisää.

Puutarhan Ilo

Lue lisää

Viljelyohjeet

Chilin viljely

Lue lisää

Inspiraatiot ja artikkelit

Valitse oikeanlainen pienoiskasvihuone

Lue lisää

Viljele sisällä

Miksi kasvivalaistus?

Lue lisää