MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home

Birds_Old

Talvi on haastavaa aikaa monille pikkulinnuille. Niiden on löydettävä tarpeeksi ruokaa selvitäkseen kylmästä, etenkin pakkasöiden jälkeisinä aamuina. Mutta linnut tarvitsevat energiaa myös keväisin, koska silloin niiden on etsittävä pesäpaikka, vallattava reviiri ja löydettävä kumppani.

Valikoimassamme on jotain kaikille pikkulinnuille. Talipalloja, erilaisia ​​siemeniä, kuten auringonkukka ja hamppu, maapähkinöitä ja siemenseoksia. Tai mikset ripustaisi puutarhaan koristeellisia figuureja, jotka ovat täynnä herkkuja. Voit tarjota linnuille myös harvinaisempia herkkuja kuten jauhomatoja ja ylellisiä seoksia, jotka sisältävät paljon herkkuja pikkulinnuille.

Valikoimastamme löydät sekä tyylikkäitä lintujen ruokintalaitteita, jotka ovat kuin jalokiviä puutarhassa, että toiminnallisia ruokinta-automaatteja, joiden useiden säiliöiden avulla luot upean ruokapöydän linnuille. Voit myös ripustaa suurempia ruokintalaitteita, jolloin sinun ei tarvitse täyttää sitä niin usein, tai ruokintalaitteita, jotka suojaavat lintuja muilta nälkäisiltä ruokavierailta.

Lue lisää

1 tuotetta
Sininen 24 cm
Vihreä 24 cm
Punaruskea 24 cm
SiemenautomaattiTrend
19,90 € (Sis. alv)

1 tuotetta 1 tuotteesta