MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home

Lintujen talviruokinta

Talvi on haastavaa aikaa monille pikkulinnuille. Niiden on löydettävä tarpeeksi ruokaa selvitäkseen kylmästä, etenkin pakkasöiden jälkeisinä aamuina. Linnut tarvitsevat energiaa myös keväisin, koska silloin niiden on etsittävä pesäpaikka, vallattava reviiri ja löydettävä kumppani. Takatalvien hetket ovat ruokinnan kannalta elintärkeitä.

Valikoimassamme on sopivia tuotteita kaikille pikkulinnuille, kuten talipalloja, erilaisia ​​siemeniä, esimerkiksi auringonkukka ja hamppu, maapähkinöitä ja siemenseoksia. Elävöitä puutarhaa koristeellisilla figuureilla, joita voit täyttää erilaisilla herkuilla. Voit tarjota linnuille myös harvinaisempia herkkuja kuten jauhomatoja ja ylellisiä seoksia, jotka sisältävät paljon ravintoa pikkulinnuille.

Valikoimastamme löydät sekä tyylikkäitä lintujen ruokintalaitteita, jotka ovat koristeellisia ja käytännöllisiä ruokinta-automaatteja, joiden useiden säiliöiden avulla luot upean ja kattavan ruokapöydän linnuille. Voit myös ripustaa suurempia ruokintalaitteita, jolloin sinun ei tarvitse täyttää sitä niin usein, tai ruokintalaitteita, jotka suojaavat lintuja muilta nälkäisiltä ruokavierailta.

Lue lisää