MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Tietoa Nelson Gardenista

Historiamme ulottuu peräti vuoteen 1933, jolloin ruotsalainen Nilssonin perhe pakkasi ja myi siemeniä keittiössään Leganetin kylässä Blekingessä. Nyt lähes 90 vuotta myöhemmin Nelson Garden on Pohjoismaiden johtavia puutarha-alan yrityksiä ja tarjoaa laajan valikoiman siemeniä, multaa, sipuleita ja muita tuotteita sekä sisä- että ulkotiloissa tapahtuvaan viljelyyn. Nelson Garden on Felleskjøpet-konsernin tytäryhtiö, ja sillä on noin 130 työntekijää eri puolilla Skandinaviaa. Pääkonttorit sijaitsevat Ruotsin Tingsrydissä ja Norjan Berganmoenissa. Nelson Garden kasvaa edelleen, ja sillä on toimintaa myös Saksassa ja Puolassa.

Lue lisää

Harrastamisen iloa

Puutarhaharrastus tarkoittaa muutakin kuin vain puutarhatöitä. Kasvava ja rehevä puutarha tuo tärkeää tyytyväisyyden tunnetta omistajalleen. Kun ensimmäinen kukka aukeaa tai tomaatin siemen itää, on se jo sinänsä suuri ilo. Ensimmäisen oman sadon tunnusteleminen, maistaminen ja tuoksuttelu, kukkien asetteleminen maljakkoon ja tomaatin siivuttaminen voileivän päälle herättää ylpeyttä. Oman puutarhan hoitaminen herättää aistit ja antaa elämäniloa ja energiaa kaikkeen olemiseen.

Viljele missä tahansa

Mielikuvissaan monet näkevät puutarhan suurena ulkoalueena. Omakotitalon pihana, vehreänä keitaana, kukkapenkkinä tai tilkkuna, jolla viljellään vihanneksia. Me Nelson Gardenilla ajattelemme, että puutarhan voi perustaa minne tahansa. Pienelle parvekkeelle, olohuoneeseen, keittiön työskentelytasolle tai vaikkapa vaatehuoneeseen. Mikä tahansa tila, jossa voi kylvää, lannoittaa ja viljellä siemeniä mullassa tai vedessä, vie meidät lähemmäksi luontoa.

Kannamme vastuumme tarjoamalla kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti tuotettuja ja tarkasti testattuja, korkealaatuisia tuotteita. Haluamme myös toimia inspiraation lähteenä, antaa neuvoja ja olla asiakkaan luottoystävä. Olemme sitoutuneet auttamaan ja ohjaamaan asiakkaitamme omien puutarhaunelmien toteuttamisessa.

Vastuumme

Kun löydämme luontoyhteyden uudelleen, ymmärrämme, miten kaikki elävä elämä on yhteydessä ja olemme toinen toisistamme riippuvaisia. Aivan niin kuin kukat, kasvit ja vihannekset kasvavat, mekin kasvamme. Kun elämme sopusoinnussa luonnon kanssa, elämme usein myös kestävämmin, noudatamme terveellisempää elämäntapaa ja vaikutamme myönteisellä tavalla meitä ympäröivään maailmaan.Lue lisää