MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Lintujen talviruokinta

Linnunpöntöt

Puutarhan linnut arvostavat apuasi ympäri vuoden. Lintuystävällisessä puutarhassa on puita ja pensaita ja mielellään muutama linnunpönttö. Jos olet onnekas, pöntöstä tulee mukava koti pienelle lintuperheelle ja pääset seuraamaan sen elämää.

Linnunpönttö on ennen kaikkea pesimäpaikka, mutta ne toimivat myös suojana talven kylmyyttä vastaan. Siksi pöntön voi ripustaa milloin tahansa, mutta pesimäkautta silmällä pitäen paras aika on varhain keväällä. Pöntöt ovat erityisen tervetulleita alueilla, joilla on pulaa vanhoista ontoista puista. Linnunpöntön kiinnitys on syytä tehdä huolella, ja pönttö on hyvä suunnata siten, että linnuilla on esteetön lentoreitti aukolle. Huomioi myös, että keskipäivän aurinko ei paista suoraan pönttöön. Pönttöön naputellaan katto, mutta muuten se jätetään tyhjäksi.

Linnunpöntön asennus on tärkeää luonnonsuojelutoimintaa – joka tarjoaa myös paljon tarkkailtavaa, tutkittavaa ja hämmästeltävää puutarhan lintujen parissa. Kaikki linnunpönttömme on tehty ylijäämäpuutavarasta. Linnut myös auttavat pitämään kasveja uhkaavia tuhohyönteisiä kurissa, joten pidä huoli pikkulinnuista.

Lue lisää

1 tuotetta

1 tuotetta 1 tuotteesta