MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Reconnect to nature
  • item.textNopea toimitus
  • item.textIlmaiset palautukset
  • item.textPerustettu vuonna 1933
Jälleenmyyjille
Home / Mullat ja kasvualustat / Kukkamullat
Premium Kukkamulta

Premium Kukkamulta

Plant.

Tuotenro: 1848217,80 € (Sis. alv)
Varastossa
Korkealaatuinen kukkamulta kaikenlaisille viher- ja kukkiville kasveille. Suunniteltu edistämään kukkien kukintaa ja lehdistön runsautta. Ravinteikas multa takaa hyvän kasvun pitkäksi aikaa. Sopii sekä suurille että pienille ruukkukasveille.

Tarjoa kasveillesi parhaat mahdolliset lähtökohdat ja istuta ne kukkamultaan, joka edistää kasvua pitkällä aikavälillä ja antaa juurille mahdollisuuden kehittyä ja voimistua.

Multa on ratkaisevan tärkeä tekijä, joka tekee kasveista terveitä ja kauniita. Se on avain vihreiden unelmien toteutumiseen. Mullan rakenteen on oltava ilmava ja huokoinen, jotta se läpäisee happea, mutta pitää kuitenkin kosteuden paikoillaan. Ravinteiden tasainen saanti on tasaisen kasvun, nuppujen kehittymisen ja kukinnan edellytys.

Tässä hyvin lannoitetussa premiummullassa viihtyy suurin osa niin suurista kuin pienistäkin kasveista, sillä siinä on sopivan läpäisevä rakenne, se tarjoaa tasaisesti ravinteita ja pitää kosteuden hienosti tallella. Vehreä koti on sinunkin ulottuvillasi!

Raaka-aineet: Vaalea turve, blokkiturve, hiekka, savi, kalkki, leväkalkki, mineraalilannoite Optifer® ja Osmocote.
Tilavuus
4 l
EAN
7312601848213
1. Peitä ruukun pohja leca-soralla, ennen kuin täytät ruukun mullalla. Muista jättää kasville riittävästi tilaa.

2. Kasta juuripaakku ja murenna sitä sitten varovasti, ennen kuin asetat kasvin multaan, näin juuret pääsevät paremmin kosketuksiin uuden mullan kanssa.

3. Täytä ruukku mullalla niin, että juuripaakku peittyy. Huolehdi kuitenkin siitä, että varsi ei joudu syvemmälle multaan kuin ennen uudelleenistutusta.

4. Kastele. Valmista tuli!