MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Reconnect to nature
Lehtimangoldi

Lehtimangoldi

Fireworks

Tuotenro: 90683

Tämä luomulehtimangoldi, lajikenimeltään Fireworks, on todellakin nimensä arvoinen! Sen hehkuvat värit ovat upeaa katsottavaa. Siemenet tuottavat runsaan sadon. Kasvin voi viljellä ja sadon korjata monilla eri tavoilla täysin omista tarpeista ja mieltymyksistä riippuen.

Tuote on pian saatavilla verkkokaupassamme


Tämä luomulajike, Fireworks, tuottaa runsaan sadon kauniin värikästä lehtimangoldia. Se tekee jokaisesta ateriasta paitsi herkullisen myös kauniin! Voit korjata satoa jatkuvasti kasvun aikana. Sadonkorjuu aloitetaan uloimmista lehdistä joko lehti kerrallaan tai vaihtoehtoisesti voit katkaista koko kasvin noin 2–3 senttimetrin korkeudelta maanpinnasta. Uusia lehtiä kasvaa jatkuvasti ja niitä voidaan korjata syksyn mittaan. Lehtimangoldia kasvatetaan usein yksivuotisena kasvina, mutta oikeastaan se on kaksivuotinen. Kasvin peittäminen luonnonmateriaalilla edesauttaa sen selviämistä talvesta. Näin myös satoa voi korjata toisena vuonna jo ennen kukintaa. Ihanteellinen kasvualusta lehtimangoldille on humuspitoinen, ravinteikas sekä läpäisevä.
Riittää
3-4 m
Kylvä siemenet lämpimään maahan. Liian aikainen kylvö saa mangoldin kukkimaan jo ensimmäisen vuoden aikana. Kastele kylvös ja pidä se kosteana, kunnes siemenet ovat itäneet.
Taimiväli
12 cm
Riviväli
40 cm
Kylvösyvyys
1 cm
Kasvupaikka
Aurinko