MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Reconnect to nature
  • customerservice.fi@nelsongarden.com
  • +358 (0)207 439 970

Yritysesittely

03 August 2021

Nelson Garden on puutarha-alan johtava toimija, jonka valikoima sisältää siementen lisäksi sipuleita, tarvikkeita, työkaluja, kasvinsuojeluaineita ja Pohjoismaiden laajimman valikoiman esikasvatustuotteita. Tavoitteena on tehdä viljelemisestä ja puutarhahoidosta entistä hauskempaa.

Nelson Gardenin pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Etelä-Ruotsissa. Tytäryhtiöidensä kautta Nelson Garden toimii aktiivisesti myös Suomessa, Norjassa ja Tanskassa ja on Pohjoismaiden markkinajohtaja alallaan.

Johtavasta markkina-asemastaan huolimatta Nelson Gardenissa halutaan säilyttää pienen ja tutun yrityksen henki. Kaikki työntekijät maasta tai paikkakunnasta riippumatta tuntevat toisensa ja jokaisella on puutarhanhoidosta omakohtaisia kokemuksia kerrottavanaan. Näistä kokemuksista on syntynyt paljon ideoita ja ajatuksia, jotka ovat kehittyneet uusiksi, entistä helpommiksi ja hauskemmiksi tavoiksi hoitaa ja viljellä puutarhaa.

Puhdas ympäristö ja ekologisuus ovat merkittäviä asioita.  Nelson Garden panostaa vahvasti ekologiseen viljelyyn ja puutarhanhoitoon, sillä on tärkeää, että myös lapsemme ja lastenlapsemme tulevaisuudessa saavat nauttia tuoreista auringonlämmittämistä tomaateista, jotka poimitaan suoraan kasvihuoneen ruukusta, tai nyppiä salaatinlehtiä parvekkeen viljelylaatikosta!

Nelson Garden tarjoaa sinulle viljelemisen iloa – olet lämpimästi tervetullut luoksemme!

Nelson Garden