MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Reconnect to nature
  • item.textNopea toimitus
  • item.textIlmaiset palautukset
  • item.textPerustettu vuonna 1933
Jälleenmyyjille

Vuoden kukkivin kilpailu

#kesäkukkakimppu2023

Nyt on vuoden kukkivimman kilpailun aika! Kilpailu järjestetään Instagramissa kuvatekstillä #kesäkukkakimppu2023. Kuka tahansa on tervetullut osallistumaan ja jakamaan kuvia kauniista kimpuistaan, ja kaikki osallistujat kilpailevat hienosta palkinnosta, joka jaetaan kesän lopulla.

#kesäkukkakimppu2023 on Instagramissa käytävä kilpailu. Lisää kuvatekstiksi #kesäkukkakimppu2023 ja pääset sillä tavoin kilpailemaan hienosta syyssipulipalkinnosta kesän lopulla. Kimpussasi voi olla mitä ikinä haluat, kaikkea kukista ja lehdistä vihanneksiin ja rikkaruohoihin – kaikki vihreä on kesäkimppuihin tervetullutta.

Nelson_Garden_Minsommarbukett_image2.png

Näin osallistut

  1. ⁠Seuraa meitä Instagramissa @nelsongarden.suomi⁠
  2. Lataa kuva kesäkukkakimpustasi Instagramiin hashtagilla #kesäkukkakimppu2023⁠

Kilpailu päättyy 27.8. Voittajiin ollaan yhteydessä pian sen jälkeen. Kilpailua ei toteuteta yhteistyössä Instagramin kanssa, eikä Instragram hallinnoi tai sponsoroi kisaa.

Kolme kimppua palkitaan upealla Lovely Match -sarjan syyssipulipaketilla. Sipulit istutetaan syksyllä, ja ne kukkivat keväällä. Huom. Vain 1.7.-27.8. välisenä aikana julkaistut kuvat voivat voittaa.

Voit osallistua kilpailuun useammalla kuvalla. Kesäkimppuihin ei kyllästy koskaan! Kukkivaa ja kaunista viljelykesää! Muista osallistua kilpailuun ja merkitä julkaisut kuvatekstillä #kesäkukkakimppu2023. Onnea kisaan!

Thumbnail

Sido spiraalitekniikalla

Olisipa kiva osata sitoa kimppuja spiraalitekniikalla! Tekniikka vaatii hieman harjoitusta, mutta se on helppoa kun sen osaa.

Inspiraatiota. Oppaita. Vinkkejä.

Ole yhtä luonnon kanssa ja löydä kasvatuksen ilo @nelsongarden.suomi kanssa