MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Vuoden kukkivin kilpailu

#kesäkukkakimppu2023

Nyt on vuoden kukkivimman kilpailun aika! Kilpailu järjestetään Instagramissa kuvatekstillä #kesäkukkakimppu2023. Kuka tahansa on tervetullut osallistumaan ja jakamaan kuvia kauniista kimpuistaan, ja kaikki osallistujat kilpailevat hienosta palkinnosta, joka jaetaan kesän lopulla.

#kesäkukkakimppu2023 on Instagramissa käytävä kilpailu. Lisää kuvatekstiksi #kesäkukkakimppu2023 ja pääset sillä tavoin kilpailemaan hienosta syyssipulipalkinnosta kesän lopulla. Kimpussasi voi olla mitä ikinä haluat, kaikkea kukista ja lehdistä vihanneksiin ja rikkaruohoihin – kaikki vihreä on kesäkimppuihin tervetullutta.

Nelson_Garden_Minsommarbukett_image2.png

Näin osallistut

  1. ⁠Seuraa meitä Instagramissa @nelsongarden.suomi⁠
  2. Lataa kuva kesäkukkakimpustasi Instagramiin hashtagilla #kesäkukkakimppu2023⁠

Kilpailu päättyy 27.8. Voittajiin ollaan yhteydessä pian sen jälkeen. Kilpailua ei toteuteta yhteistyössä Instagramin kanssa, eikä Instragram hallinnoi tai sponsoroi kisaa.

Kolme kimppua palkitaan upealla Lovely Match -sarjan syyssipulipaketilla. Sipulit istutetaan syksyllä, ja ne kukkivat keväällä. Huom. Vain 1.7.-27.8. välisenä aikana julkaistut kuvat voivat voittaa.

Voit osallistua kilpailuun useammalla kuvalla. Kesäkimppuihin ei kyllästy koskaan! Kukkivaa ja kaunista viljelykesää! Muista osallistua kilpailuun ja merkitä julkaisut kuvatekstillä #kesäkukkakimppu2023. Onnea kisaan!

Thumbnail

Sido spiraalitekniikalla

Olisipa kiva osata sitoa kimppuja spiraalitekniikalla! Tekniikka vaatii hieman harjoitusta, mutta se on helppoa kun sen osaa.