MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Team Harvy etsii

uusia tähtiä

Tule mukaan tiimiin ja löydä viherpeukalo itsessäsi.

Haluaisitko kerätä tuoreita yrttejä ja salaattia vuoden jokaisena kuukautena? Tai viljellä kauniita kukkia, tomaatteja tai kurkkuja vuoden ympäri? Jatka siis lukemista!
 
Viljelyä harrastavat ihmiset pääsevät lähemmäksi luontoa, voivat paremmin ja tuntevat harrastuksestaan ylpeyttä ja iloa. Siksi toivomme, että syksyllä 2023 yhä useammat pääsevät luonnon läheisyyteen viljelemällä ruokaa yksinkertaisesti kotikeittiössään. Kun viljelet vedessä, on kylvö tehty alle kymmenessä minuutissa, ja pääset seuraamaan siementen itämistä ja taimien kasvua ja nauttimaan keräämästäsi sadosta.

Etsimme ihmistä, joka:

Asuu pienessä tilassa, esim. kerrostalohuoneistossa tai asuntolaivassa.
On opiskelija, pitää ruoanlaitosta tai on kiinnostunut sisustamisesta.
Jos yksi tai useampi näistä luonnehdinnoista sopii sinuun, ota yhteyttä ennen perjantaita 01.12. sähköpostitse osoitteeseen: brandambassadors@nelsongarden.com
Sen jälkeen valitsemme mukaan muutaman erilaisen viljelyharrastajan, jotka pääsevät kokeilemaan vesiviljelyä yhdessä kanssamme myöhemmin syksyllä.


Pelkäätkö, ettet onnistu?

Ei syytä huoleen! Asiantuntijamme Elin ja Veronika vastaavat kaikkiin kysymyksiisi. He auttavat kaikenlaisissa pulmissa matkan varrella.
 
Vastapalvelukseksi haluamme, että julkaiset kolme kuvaa (julkaisua tai kelaa) Instagramissa syyskuusta marraskuuhun ja kuvailet yhteistä matkaa kanssamme. Käytä kuvissa tunnistetta #meetharvy.
 
Tämän jakson jälkeen lähetämme sinulle muutamia kysymyksiä kokemuksistasi ja mielipiteistäsi tuotteeseen liittyen sekä siitä, millaisena koit vesiviljelyn. Saat pitää kaikki tarvikkeet itselläsi ja jatkaa viljelyä Harvy-viljelylaatikossa vielä pitkään tämän jakson päätyttyä. Sinulle lähetettävien tuotteiden yhteisarvo on noin 125 euroa.
 
Toivottavasti innostuit ilmoittautumaan mukaan!

Tässä on HarvyHarvy-viljelylaatikossa voit viljellä vedessä vuoden ympäri, ilman multaa ja aiempaa kokemusta. Vesiviljelyssä on helppo onnistua.
Lue lisää
Miksi kasvivalo?Vahvat kasvit tarvitsevat valoa! Pimeimpinä kuukausina auringonvalo ei riitä. Näe ero ilman kasvivalaistusta ja sen kanssa kasvatettujen kasvien välillä!
Lue lisää

Viljele kotona

Missä ja minkälaisessa asunnossa tahansa

Harvy sopii minne tahansa haluat sen sijoittaa – ikkunalaudalle, kirjoituspöydälle, parvekelaatikkoon, keittiön pöydälle, seinähyllylle…

Pienellä vaivalla saat nauttia tuoreesta sadosta vuoden ympäri.

Vesiviljely – Kasvata kasveja vedessä

Mitä on vesiviljely? Hyvin simppelisti sanottuna se tarkoittaa kasvien kasvattamista vedessä. Vesiviljelyssä kasvit tarvitsevat ravinneliuosta, jota laimennetaan vesiastiaan. Vesiviljelyn etuina on sen nopeus ja helppous. Oikeanlaisella valaistuksella voit kasvattaa kasveja ympäri vuoden. Useimpia itäviä siemeniä voi kasvattaa hydroponisessa Harvy-viljelylaatikossamme, mutta valikoimassamme on myös siemeniä, jotka on kehitetty erityisesti hydroponiseen viljelyyn. Aloituspakkauksemme sisältää kaiken mitä tarvitset aloittaaksesi viljelyn. Pakkaukseen sisältyy viljelylaatikko, kapselikoreja ja kapseleita, joissa on siemenet ja kasviravintoa hydroponista viljelyä varten.Lue lisää