MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home

Sesongin tuotteet

Täältä löydät Nelson Gardenin siemenet, jotka ovat juuri nyt sesongissa kasvatettaviksi! Tutustu monipuoliseen valikoimaamme siemeniä, jotka sopivat tämänhetkiseen kylvö- ja kasvukauteen, oli kyseessä sitten sisä- tai ulkoviljely. Pohjoismaissa ennakkokylvämme sisätiloissa enemmän kuin muissa Euroopan osissa, joten meidän on sopeuduttava pimeämpään ja kylmempään ilmastoomme. Siksi haluamme opastaa sinua siinä, miten voit viljellä ympäri vuoden, jopa kun lunta peittää maan.

Tässä kategoriassa löydät monipuolisen valikoiman siemeniä, jotka soveltuvat sekä sisä- että ulkoviljelyyn. Tavoitteenamme on tarjota sinulle parhaat puutarhasiemenet, huolellisesti valittuina eri olosuhteisiin ja tarpeisiin.

Olitpa sitten kokenut sisäviljelijä tai vasta-alkaja, pyrimme tekemään viljelykokemuksestasi mahdollisimman antoisan. Tarkkaan kuratoitu valikoimamme sisältää kaikkea vihanneksista ja yrteistä kukkiin ja koristekasveihin, täydellisiä sekä sisä- että ulkotilojen puutarhoille.

Selaa tätä kategoriaa säännöllisesti pysyäksesi ajan tasalla uusimmista lisäyksistä ja sesongin suosikeista. Me Nelson Gardenilla olemme omistautuneet puutarhasi menestykselle ja pyrimme tarjoamaan kattavimman ja ajantasaisimman siemenvalikoiman, oli viljelysi sitten sisä- tai ulkokasvatusta. Valitse Nelson Garden tekemään puutarhastasi kukoistava ja rehevä ympäri vuoden.

Lue lisää