MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Nelson Garden

Tervetuloa

Nelson Gardenin kumppaniksi

Haluamme olla mukana tuomassa luontoa lähemmäs ihmisiä ja toivomme, että yhä useampi huomaa, kuinka hauskaa ja antoisaa kukkien ja vihannesten kasvattaminen on. Hienoa jakaa mukavia kokemuksia muiden asiasta innostuneiden kanssa. Haluamme olla inspiraation lähde, tarjota apua ja olla luottoystävä.

Sowalong-icon.png

Nelson Garden Affiliate

Kasvatetaan yhdessä

Kirjoitatko blogia ta pidätkö vlogia, jonka tarkoituksena on innostaa muita ja kertoa kuinka hauskaa ja mielekästä kukkien, yrttien ja vihannesten kasvattaminen ja puutarhan hoitaminen on? Siinä tapauksessa saatat olla juuri se, ketä parhaillaan etsimme.

Yhteistyökumppanina vahvistat Nelson Gardenin tuotemerkkiä ja jaat tuotteistamme tietoa sekä saat yhä useammat kiinnostumaan viljelyharrastuksesta. Kampanjoiden määrä vaihtelee vuosittain. Pitkäaikaiset kumppanuudet ja uudet kontaktit kiinnostavat ja sitä myötä Nelson Gardenin ’lähettiläiden’ lisääminen.

Hae yhteistyökumppaniksi

Projektien ja aloitteiden sponsorointi

Me Nelson Gardenilla haluamme tukea projekteja ja aloitteita, jotka lisäävät kiinnostusta viljelyharrastusta kohtaan ja saavat ihmiset lähemmäksi luontoa. Tämä on osa Nelson Gardenin pitkäjänteistä työtä vastuullisena toimijana. Haluamme edistää osallistavan yhteiskunnan, yksilöiden hyvinvoinnin ja yleisen elämänlaadun parantamista tarjoamalla jokaiselle mahdollisuuksia viljelyyn.

Ensisijaisesti Nelson Garden tukee yhteisöjä tai tapahtumia, jotka liittyvät lasten ja nuorten hyvinvointiin ja elämänlaatuun, sekä projekteja tai hankkeita, jotka tähtäävät biologisen monimuotoisuuden säilyttämiseen.

Emme sponsoroi yhteisöjä tai tapahtumia, jotka ovat ristiriidassa Nelson Gardenin käytäntöjen ja arvojen kanssa tai joissa on mukana sponsoreita, joiden toiminta on ristiriidassa näiden kanssa. Emme myöskään sponsoroi yksittäisiä henkilöitä.

Hae sponsoritukea

Tuemme projekteja ja aloitteita seuraavilla kolmella alueella:


Kiinnostuksen lisääminen viljelyharrastusta kohtaan

Kiinnostuksen lisääminen viljelyharrastusta kohtaan

Lasten ja nuorten terveys ja elämänlaatu

Lasten ja nuorten terveys ja elämänlaatu

Biologinen monimuotoisuus

Biologinen monimuotoisuus

Lue lisää kumppaneistamme


Koulupuutarhat Vestfoldin ja Telemarkin lääneissä

Vuonna 2019 norjalainen Skjærgårdsmat AS -yhtiö aloitti koulupuutarhaprojektin, johon Nelson Garden tuntui luonnolliselta kumppanilta. Siinä luokka-asteiden 1–10 oppilaat kolmestakymmenestä koulusta Tønsbergin ja Færderin kunnissa oppivat, mistä ruoka tulee. Nelson Garden tuo projektiin osaamista, inspiraatiota ja tuotteita niin, että lapset saavat oppia viljelemään itse ja löytämään viljelemisen ilon.

– Autamme kouluja luomaan hyvän kasvualustan viljelmilleen ja kerromme heille niistä erilaisista siemenlajikkeista, joita viljelmiin valitaan. Valitut lajikkeet ovat helppohoitoisia, niissä on erilaisia, jännittäviä makuja, osa on erityisesti pölyttäjien mieleen, ja mukana on myös syötäviä kukkia. Koulut saavat vinkkejä siitä, mitkä lajikkeet sopivat kasvatettaviksi samassa lavakauluksessa ja kuinka taimia hoidetaan kasvukauden eri vaiheissa, kertoo Veronika, joka toimii Nelson Gardenilla viljelyasiantuntijana ja on tuonut projektiin omaa osaamistaan.

Skolehager i Vestfold


Eriksbergin yrttitarha

Yrttitarha on Nelson Gardenin ja ruotsalaisen Eriksbergin villieläinpuiston yhteistyöprojekti, jonka tarkoituksena on lisätä kiinnostusta luontoa ja viljelemistä kohtaan. Täällä kävijät voivat rentoutua ja saada inspiraatiota omaan harrastukseensa samalla kun tarha on hyväksi mehiläisille, perhosille ja muille hyönteisille.

– Olemme suuntautuneet jännittäviin, voimakkaan makuisiin lajikkeisiin ja erikoistuneet kasveihin, joilla on historiallisia kytköksiä Blekingen vanhaan torpparikulttuuriin. Valitsemme myös lajikkeita yhdessä kokkien kanssa niin, että he voivat kerätä yrttejä suoraan yrttitarhasta ruoanlaittoon, sanoo Kajsa Vildängen, Eriksbergin puutarhamestari.

Eriksberg Kryddträdgård