MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Siemenet / Kukkien siemenet
Isoauringonkukka

Isoauringonkukka

'Buttercream' F1

Tuotenro: 953697,50 € (Sis. alv)
Varastossa
Helposti kasvatettava isoauringonkukka, joka kasvattaa kauniit, vaaleankeltaiset kukat. Kukat ovat ihastuttavia kimpussa, ja koska tämä lajike on siitepölytön, pöytäliinaan ei jää siitepölytahroja.

Ihastuttava, helposti kasvatettava isoauringonkukka-lajikkeemme kasvattaa upeat vaaleankeltaiset kukat, jotka piristävät mitä tahansa tilaa. Nämä kukat eivät ole vain silmänruokaa, vaan ne sopivat erinomaisesti kukkakimppujen luomiseen, jotka tuovat ripauksen luonnon charmia sisätiloihin. Ja mikä parasta – tämä lajike on täysin siitepölytön! Voit siis nauttia näiden auringon hellimien kukkien kauneudesta huolehtimatta pöytäliinan siitepölytahroista. Tuo kotiisi pieni pala aurinkoa kauniilla, vähän huoltoa vaativilla isoauringonkukillamme.
Tieteellinen nimi
Helianthus annuus
Korkeus, (cm)
100 cm
Elinkaari
1 vuosi
Ominaisuudet
Pölyttäjä
Kylvö
Esikasvatettava/Suorakylvöllinen
Väri
Keltainen
Riittää
7-9 tainta
EAN
7312600953697
Kasvupaikka
Aurinko
Taimiväli
50 cm
Riviväli
50 cm
Kylvösyvyys
1 cm
Esikasvatus
huhtikuu - huhtikuu
Suorakylvö
huhtikuu - toukokuu
Kukkii/Sato
heinäkuu - syyskuu
Täytä 2/3 ruukusta lannoitetulla kukkamullalla, loput kylvömullalla. Kylvä 1-2 siementä/ruukku, kosteaan kylvömultaan. Sijoita huoneenlämpöön. Pidä kosteana. Säästä 1 taimi/ruukku. Poista loput. Sijoita valoisaan ja viileään. Kastele ja lannoita. Istuta ulos yöpakkasten mentyä.
Kastele kylvöala ennen kylvöä. Pidä kylvös kosteana kunnes siemenet itäneet.

Lisätarvikkeet