MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Siemenet / Vihannesten siemenet
Kesäporkkana

Kesäporkkana

'Nantaise 2'

Tuotenro: 907711,75 € (Sis. alv)
Varastossa
Varhainen kesäporkkana, jolla on pitkä, hoikka juuriosa. Lajike on tarkoitettu syötäväksi tuoreena tai ryöpättäväksi pakkaseen. Ei sovi talvivarastointiin. Viihtyy parhaiten kivettömässä, multavassa ja hyvin ojitetussa maassa. Kastele kuivalla säällä. Kitke rikkaruohot.

Kevät – Spring
Kylvä suoraan avomaalle heti kun maa on muokattavissa. Kastele kylvövako ennen kylvöä. Pidä kylvös kosteana. Jos peität maan kylvön jälkeen kasvuharsolla, siemenet itävät nopeammin ja versot ovat suojassa tuhohyönteisiltä. Jätä harso paikoilleen sadonkorjuuseen saakka. Korjaa, kun porkkanat ovat riittävän suuria.

Kesä – Summer
Kylvä suoraan avomaalle. Kastele kylvövako ennen kylvöä. Pidä kylvös kosteana. Jos peität maan kylvön jälkeen kasvuharsolla, siemenet itävät nopeammin, ja versot ovat suojassa tuhohyönteisiltä. Jätä harso paikoilleen sadonkorjuuseen saakka. Korjaa, kun porkkanat ovat riittävän suuria.

Syksy – Autumn
Kylvä suoraan avomaalle ensimmäisten yöpakkasten tultua. Itää keväällä, kun maa on lämmennyt. Peitä kasvuharsolla kevään tullen, näin sato aikaistuu.

Talvi – Winter
Kylvä suoraan avomaalle. Itää keväällä, kun maa on lämmennyt. Peitä kasvuharsolla kevään tullen, näin sato aikaistuu.
Riittää
12-15 m
EAN
7312600907713
Kasvupaikka
Aurinko
Taimiväli
2-4 cm
Riviväli
30-40 cm
Kylvösyvyys
1 cm
Suorakylvö
huhtikuu - kesäkuu
Kukkii/Sato
heinäkuu - syyskuu

Lisätarvikkeet