MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Leca-kevytsora
Lecasora

Lecasora

Leca®.

Tuotenro: 18482310 € (Sis. alv)
Varastossa
Leca-sora on erittäin monikäyttöistä sisällä ja ulkona. Sitä voi lisätä olemassa olevaan multaan ja istutuksiin ja käyttää näin maanparannusaineena ja tehostamaan ojitusta. Leca-sora sopii myös vesiviljelyyn ja koristeeksi.

Leca-sora koostuu pienistä kuulista poltettua savea. Ne tuovat kasvualustaan ilmavan ja huokoisen rakenteen, ja siksi Leca-sora sopii kaikenlaisiin istutuksiin sekä ulkona että sisällä ruukuissa.

Kerros leca-soraa ruukun pohjalla on hyvä perusta kasvualustalle, sillä se päästää liian veden lävitseen ja toisaalta säilyttää kosteuden kuivina kausina. Yksinkertainen tapa taata kasvien viihtyvyys ja hyvinvointi, vaikka kastelu jostakin syystä olisikin epätasaista. Leca-sora sopii myös vesiviljelyyn, jolloin juuret voivat seistä perinteisen mullan sijaan märäksi kastellussa leca-sorassa.

Leca-sora – puhdas luonnontuote – on sitä paitsi kauniin näköistä ja sen voi ilman muuta jättää näkyville ruukkuihin ja istutuksiin. Kun Leca-soraa on mullan päällä, se estää veden haihtumista ja pitää kosteuden näin tasaisena. Kasvualustaa ei tarvitse kastella yhtä usein, ja kasveista tulee terveempiä ja vahvempia.

Raaka-aineet: Poltettu savi.
Koko: 4–10 mm
Tilavuus
4 l
EAN
7312601848237
1. Ojitus: Peitä ruukun pohja leca-soralla, ennen kuin täytät ruukun mullalla.

2. Maanparannus: Sekoita multaan leca-soraa, jotta kasvualusta saa ilmavamman ja huokoisemman rakenteen.

3. Haihtumisen estäminen: Asettele kerros leca-soraa mullan pinnalle rungon tai varren (varsien) ympärille.

4. Koristelu: Vain mielikuvitus on rajana!