MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Siemenet / Vihannesten siemenet
Palsternakka

Palsternakka

'White Gem'

Tuotenro: 908351,75 € (Sis. alv)
Varastossa
Helppohoitoinen ja käyttökelpoinen juures. Ottaa kuitenkin aikansa, ennen kuin palsternakan sato on valmis. Lajikkeella on pitkät, terävät, sileät, valkoiset juuret. Siemen menettää itävyytensä nopeasti. Älä siis käytä vanhoja siemeniä. Sopii syyskylvöön, silloin sadon saa aikaisemmin seuraavana vuonna. Viihtyy parhaiten kuohkeassa, multavassa ja hiekkaisessa maassa. Kastele kuivalla säällä.

Kevät – Spring
Kylvä suoraan kasvupaikkaan, 3–5 siementä noin 10 cm:n välein. Jos haluat suuria juuria, ryhmään jätetään siementen idettyä vain yksi palsternakka. Korjaa satoa säännöllisesti kesästä alkaen.

Kesä – Summer
Kesäkylvö tuottaa hentoja juuria korjattavaksi myöhään loppuvuodesta, mutta vain suojaisissa paikoissa. Kylvä suoraan kasvupaikkaan 3–5 siementä noin 10 cm:n välein.

Syksy – Autumn
Kylvä suoraan kasvupaikkaan ensimmäisten yöpakkasten tultua, 3–5 siementä noin 10 cm:n välein. Itää keväällä, kun maa on lämmennyt, ja antaa alkukesästä varhaisen sadon hentoja juuria.

Talvi – Winter
Kylvä suoraan kasvupaikkaan talvella, 3–5 siementä noin 10 cm:n välein. Voidaan sirotella jäiseen maahan ja peittää kevyesti mullalla. Itää keväällä, kun maa on lämmennyt, ja antaa alkukesästä varhaisen sadon hentoja juuria.
Riittää
9-11 m
EAN
7312600908352
Kasvupaikka
Aurinko
Taimiväli
10 cm
Riviväli
40 cm
Kylvösyvyys
1 cm
Kukkii/Sato
syyskuu - lokakuu

Lisätarvikkeet