MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Siemenet / Vihannesten siemenet
Pillisipuli

Pillisipuli

'Red Toga'

Tuotenro: 906274 € (Sis. alv)
Varastossa
Rapea pilli-/salaattisipuli 'Red Toga' on lajike, jonka naatit ovat miedot ja sipuli maukas. Maku muistuttaa hieman purjosipulia ja sopii erityisesti salaatteihin ja keittoihin. Kylvä 'Red Toga' keväällä harvaan kosteaan kylvömultaan ja jätä huoneenlämpöön. Kun siemenet ovat itäneet, siirrä valoisaan ja viileään. Kun taimet ovat riittävän suuria käsiteltäviksi, kouli yksi per ruukku lannoitettuun multaan. Pakkasten mentyä on aika istuttaa taimet ulos. Kesällä siemenet voi kylvää suoraan maahan, kunhan se on muokattavissa. Kastele kylvövako ennen kylvöä ja pidä kosteana, kunnes siemenet ovat itäneet. Kylvämistä voi jatkaa myös syksyllä. Silloin taimet talvehtivat ja saavat hyvän startin uuteen kasvukauteen kevään lähestyessä. Pillisipuli sopii kerättäväksi eri kasvuvaiheissa ja tarjoaa näin tuoretta syötävää pitkäksi aikaa. Se kestää myös kylmää ja voi talvehtia.

Riittää
3 m
EAN
7312600906273
Kasvupaikka
Aurinko
Taimiväli
2 cm
Riviväli
25 cm
Kylvösyvyys
1 cm
Esikasvatus
maaliskuu - huhtikuu
Suorakylvö
huhtikuu - heinäkuu
Kukkii/Sato
huhtikuu - syyskuu
4-6 viikkoa ennen ulosistutusta. Kylvä kosteaan kylvömultaan. Peitä ohuella multakerroksella. Pidä kosteana. Aseta lämpimään (+22°C). Kun siemenet ovat itäneet, valoisaan ja viileämpään. Kun taimet ovat riittävän suuria käsiteltäviksi, istuta yksi per ruukku lannoitettuun multaan. Karaise taimia ennen ulosistutusta.
Kylvä heti siitä kun maa on muokattavissa heinäkuuhun. Kastele vako ennen kylvöä. Pidä kosteana, kunnes siemenet ovat itäneet.