MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Mullat ja kasvualustat / Taimi-, kylvö- ja istutusmullat
Premium Kylvömulta

Premium Kylvömulta

Seed.

Tuotenro: 1848207,80 € (Sis. alv)
Varastossa
Monikäyttöinen premium kylvömulta, joka sopii kaikenlaiseen viljelyyn - esikasvatuksesta pistokkaiden istuttamiseen. Hienojakoinen, ilmava rakenne. Sopii täydellisesti kevään esikasvatuksiin sisätiloissa sekä viherkasveja rakastaviin koteihin.

Tarjoa kasveillesi parhaat mahdolliset lähtökohdat ja istuta ne korkealaatuiseen, huokoiseen multaan, joka on hellä nuorille, hennoille juurille. Siemenet hyötyvät mullan hienojakoisesta ja läpäisevästä rakenteesta, koska ne tarvitsevat sekä vettä että happea itääkseen. Liian suuret multakokkareet saattavat estää uusien, pienten juurien kasvua.

Multaan on lisätty vain mietoja ravinteita. Tämä on tärkeää erityisesti nuoria taimia ajatellen, sillä ne saavat helposti liikaa ravinteita. Mullasta kasvi saa hitaasti ja tasaisesti ravinteita, ja siksi se sopii sekä esikasvatukseen että pistokkaille. Tuote sopii myös kaktusten ja mehikasvien uudelleenistuttamiseen.

Täytä kotisi tukevilla kukkien ja vihannesten taimilla, jotka voit kevään tullen viedä ulos, sekä rehevillä ja kauniilla kasveilla, jotka koristavat ikkunoita vuoden ympäri.

Raaka-aineet: Vaalea turve, hiekka, kalkkikivijauhe, leväkalkki ja mineraalilannoite
Tilavuus
4 l
EAN
7312601848206
1. Siementen esikasvatus: Täytä ruukku mullalla ja paina pinta kevyesti tasaiseksi. Tarkista siemenpussista kylvösyvyys. Älä enää paina, vaan jätä ylin multakerros ilmavaksi. Kastele varovasti – mullan on pysyttävä kosteana, mutta se ei saa olla märkää. Peitä mieluusti muovikannella tai muovikelmulla. Aseta ruukku valoisaan ja lämpimään paikkaan. Ota huomioon, että eri lajikkeilla on erilainen valon ja lämmön tarve – ks. ohjeet siemenpussista.

2. Pistokkaiden uudelleenistutus: Täytä ruukku mullalla ja aseta pistokas samaan syvyyteen kuin aiemminkin tai 5–10 cm syvyyteen tai ensimmäisen lehtiparin korkeudelle. Tasoita multaa kevyesti varren ympäriltä ja kastele. Asettele esim. muovipussi ruukun ylle niin, että saat aikaan pienoiskasvihuonetta muistuttavat olosuhteet ja aseta ruukku valoisaan paikkaan.