MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Yleiset ehdot

22. lokakuuta 2021

1 Yleistä

1.1 Hienoa, että olet kiinnostunut tuotteistamme. Olemme laatineet nämä ehdot selventämään niitä sääntöjä, joita sovelletaan ostaessasi meiltä tuotteen Verkkosivujemme kautta. Olemme Ruotsissa perustettu yksityinen osakeyhtiö, Nelson Garden AB, rekisterinumeromme on 556127-6071 (”Nelson Garden” tai ”me”). Kehitämme ja myymme verkkosivuillamme www.nelsongarden.fi tarjottuja tuotteita (”Verkkosivut”). Voit lukea lisää tuotteistamme ja tehdä ostoksia menemällä Verkkosivuillemme.

1.2 Näitä ehtoja (“Ehdot”) sovelletaan Nelson Gardenin ja asiakkaamme eli sinun (”sinä”) välillä, kun tilaat tuotteita Verkkosivuillamme.

1.3 Hyväksymällä nämä Ehdot vahvistat, että olet lukenut ja ymmärtänyt nämä Ehdot ja että hyväksyt niiden sitovan sinua ostaessasi saatavilla olevia tuotteitamme Verkkosivuilta, sekä että olet oikeuskelpoinen tekemään ostoksen. Vahvistat myös, että meille antamasi henkilötiedot ovat paikkansapitäviä ja täydellisiä.

1.4 Tuotteiden saatavuus Verkkosivuilla tiettynä aikana ei tarkoita tai takaa tuotteiden saatavuutta kaikkina muina aikoina. Varaamme oikeuden olla jatkamatta tietyn tuotteen tarjoamista milloin tahansa.

1.5 Varaamme oikeuden näiden Ehtojen ajoittaiseen muuttamiseen ilman ennakkoilmoitusta. Tilaukseesi sovelletaan näiden Ehtojen versiota, joka on ollut Verkkosivuillamme tilaushetkenä.

2 Tilaus ja tilausvahvistus

2.1 Tehdäksesi tilauksen Verkkosivuillamme, sinun tulee valita tilattavat tuotteet ja niiden määrä. Tuotteiden valitsemisen jälkeen sinun tulee täyttää tarvittavat yhteystietosi, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, osoitteesi ja toimitusosoitteen (yhdessä ”yhteystietosi”). Sinun tulee valita myös toimitustapa tilauksellesi. Kun kaikki tarvittavat tiedot on täytetty, klikkaat itsesi kassalle ja suoritat maksun. Tilauksesi katsotaan tehdyksi, kun olet suorittanut yllä mainitut vaiheet.

2.2 Tilauksen tekemisen jälkeen, lähetämme sinulle lyhyen ajan sisällä tilausvahvistuksen. Tämä tarkoittaa, että olemme hyväksyneet tilauksesi. Jos tilauksesi on puutteellinen tai emme kykene toimittamaan tilaustasi, pyydämme sinua täydentämään tai muokkaamaan sitä.

2.3 Tilausvahvistuksen vastaanottamisen jälkeen tilauksesi on sitova. Voit peruuttaa tilauksen ennen sen vahvistusta, jolloin sinulla on oikeus saada hyvitys kaikista maksuista, jotka olet peruuntuneeseen tilaukseen liittyen meille suorittanut.

2.4 Mikäli tilaamasi tuote on loppuunmyyty, varaamme oikeuden peruuttaa tilauksen, jolloin sinulle hyvitetään kaikki peruuntuneeseen tilaukseen liittyen meille suorittamasi maksut.

2.5 Mikäli sinulla on tilaukseesi tai hyvitykseen liittyen mitään kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä meihin osoitteeseen asiakaspalvelu@nelsongarden.fi, kertoen tilausnumerosi ja yhteystietosi.

3 Maksutavat ja hinnat

3.1 Maksutavat esitetään / Maksu suoritetaan tilauksesi yhteydessä Verkkosivuilla. Voit maksaa ostoksesi käyttämällä suurinta osaa yleisimmistä pankki- ja luottokorteista (esim. Visa, MasterCard ja American Express). Mikäli maksuasi ei voida vahvistaa, tilaustasi ei hyväksytä.

3.2 Voimassa olevat hinnat ovat saatavilla Verkkosivuilla. Kaikki hinnat ovat esitetyssä valuutassa ja sisältävät ALV:n.

3.3 Toimitus- ja palvelumaksut esitetään erillään, sillä ne eivät sisälly tuotteiden hintoihin. Maakohtaiset maksut, kuten esimerkiksi valuutanmuuntomaksut, tullimaksut ja verot saattavat tulla sovellettavaksi sijainnistasi riippuen, näitä maksuja ei hyvitetä ja vastaat niistä omalla kustannuksellasi.

4 Toimitus ja toimitusaika

4.1 Löydät arvion toimitusajasta Verkkosivuilta ja tilausvahvistuksestasi.

4.2 Ilmoitamme sinulle viipymättä, mikäli tilauksesi viivästyy. Jos tilauksesi toimitus viivästyy yli kolmellakymmenellä (30) päivällä tilausvahvistuksessa ilmoitetusta päivästä eikä viivästys johdu sinusta, voit peruuttaa tilauksesi ilmoittamalla siitä kirjallisesti osoitteeseen asiakaspalvelu@nelsongarden.fi. Saat hyvityksen kaikista maksuista, jotka olet meille suorittanut peruutettuun tilaukseen liittyen. Jos pyydämme sinua tilauksen peruuntumisen johdosta palauttamaan myöhässä toimitetut tuotteet, hyvitämme sinulle myös mahdolliset palautuksesta johtuneet toimituskulut.

4.3 Valitsemastasi tilaustavasta riippuen, saatat joutua noutamaan tilauksesi tilausvahvistuksessa esitetystä toimituspisteestä. Mikäli tilaustasi ei noudeta oikeassa ajassa, saatat joutua maksamaan noutomaksun, tilaus voidaan lähettää meille takaisin kustannuksellasi, ja voimme veloittaa sinua palautuksesta ja/tai peruuttaa tilauksesi.

5 Palautuskäytäntö

5.1 Sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi 14 päivän kuluessa esittämättä tälle perusteluja, ellei tuotteen peruuttamisoikeutta ole sovellettavassa kuluttajansuojalainsäädännössä rajoitettu. Voit peruuttaa tilauksesi ilmoittamalla meille tästä, mielellään sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@nelsongarden.fi. Peruutusaika lasketaan viimeisen tilaamasi tuotteen toimituspäivästä lukien.

5.2 Viipymättä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruutusilmoituksesi vastaanottamisesta, hyvitämme kaikki suorittamasi maksut, mukaan lukien maksut vakiotoimitustavasta. Hyvitys suoritetaan samalla maksutavalla kuin mitä olet käyttänyt maksaessasi tilauksen, eikä tästä aiheudu sinulle kustannuksia. Voimme pidättyä hyvityksen suorittamisesta, kunnes olemme vastaanottaneet tuotteet tai kunnes olet osoittanut lähettäneesi tuotteet takaisin meille, riippuen siitä, kumpi näistä tapahtuu aikaisemmin.

5.3 Sinun tulee palauttaa tuotteet meille ilman aiheetonta viivästystä, joka tapauksessa viimeistään neljäntoista (14) päivän kuluttua siitä, kun olet vastaanottanut tuotteen (tai tuotteet). Saadaksesi valmiiksi maksetun palautusmerkin, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@nelsongarden.fi. Käytä palautusmerkkiä palauttaessasi tuotteet.

5.4 Jos palautetut tuotteet ovat vioittuneita tai jos niiden arvo on heikentynyt muulla tavalla sinun käsittelystäsi johtuen, vähennämme kyseisen arvonalentumisen hyvityssummasta.

5.5 Peruutusoikeus ei koske tavaraa, joka voi nopeasti pilaantua tai vanhentua tai joka on luonteensa vuoksi toimittamisen jälkeen erottamattomasti sekoittunut muiden tavaroiden kanssa, kuten esimerkiksi elävät kasvit tai puutarhaan sekoitettu multa. Peruuttamisoikeus ei koske myöskään sinetöityvä toimitettua tavaraa, joka on avattu ja jota ei terveydellisistä tai hygieniasyistä voida palauttaa, tai vaatimustesi mukaisesti valmistettua tai selvästi henkilökohtaisia tarpeitasi vastaavaksi tehtyä tavaraa, tai yksittäisen sanomalehden, aikakausilehden tai -julkaisun toimittamista.

 

6 Asiakasvalitukset

6.1 Virheellisiä tuotteita koskevat valitukset tulee toimittaa meille osoitteeseen asiakaspalvelu@nelsongarden.fi viipymättä siitä, kun virhe on havaittu. Lähetämme sinulle lyhyen ajan kuluessa vahvistuksen valituksesi vastaanottamisesta, joka sisältää palautusosoitteen sekä lisätietoja siitä, mikäli olet oikeutettu tuotteen (tai tuotteiden) palauttamiseen.

6.2 Hyvitämme sinulle virheelliset tuotteet sovellettavan kuluttajansuojalainsäädännön mukaisesti. Lähetämme sinulle uuden tuotteen korvaamaan virheellisen tuotteen. Mikäli korvaavaa tuotetta ei ole saatavilla kohtuuttomista kustannuksista tai muusta syystä johtuen, hyvitämme sinulle tuotteesta suorittamasi maksut. Mikäli pyydämme sinua palauttamaan virheelliset tuotteet, hyvitämme tällöin myös palautuksesta sinulle aiheutuvat toimituskulut. Hyvitys suoritetaan sinulle kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet palautustoimituksen. Hyvitys suoritetaan käyttäen samaa maksutapaa kuin olet tilauksen maksamiseen käyttänyt, ellei toisin ole sovittu.

6.3 Jos ostamasi tuote on mielestäsi virheellinen, mutta emme ole asiasta samaa mieltä kanssasi, käsillä on riita. Saattaaksesi tämän riidan käsiteltäväksi, voi olla oikeutettu hyödyntämään vaihtoehtoista riidanratkaisua. Käytettävissäsi olevia riidanratkaisuelimiä voivat olla seuraavat:

a) Mikäli sijaintisi on Suomi, voit ottaa yhteyttä Kuluttajariitalautakuntaan osoitteessa www.kuluttajariita.fi.

b) Mikäli asut Euroopan unionissa, voit saattaa asiasi käsiteltäväksi eurooppalaiselle verkkovälitteiselle riidanratkaisuelimelle osoitteessa http://ec.europa.eu/odr.

c) Jos sijaintisi on Euroopan ulkopuolinen maa, voit hyödyntää yllä mainittua verkkovälitteistä riidanratkaisuelintä tai ottaa yhteyttä paikallisiin viranomaisiin.

7 Verkkosivujen käyttö

Sitoudut käyttämään Verkkosivujamme ainoastaan laillisiin tarkoituksiin ja tavalla, joka ei loukkaa toisten oikeuksia tai rajoita tai estä kenenkään muun mahdollisuuksia käyttää Verkkosivuja ja nauttia niistä.

8 Henkilötiedot

Olemme vastuussa tuotteidemme toimittamiseksi ja tilanteen mukaan asiakastuen tarjoamiseksi edellytettävien henkilötietojesi käsittelystä. Lisää tietoa henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi rekisteröitynä löydät tietosuojaselosteestamme.

9 Vastuunrajaus

9.1 Vastuumme on rajattu välittömiin vahinkoihin sovellettavan lainsäädännön sallimissa rajoissa. Ellei pakottavan lain säännöksestä muuta johdu, emme vastaa missään tapauksessa näihin Ehtoihin tai niiden yhteyteen liittyvistä välillisistä, toissijaisista, erityisistä, satunnaisista tai esimerkillisistä vahingoista, niiden aiheutumistavasta ja sovellettavasta vastuuteoriasta riippumatta. Tähän lukeutuvat esimerkiksi menetetty tulo, liikearvo tai liikemaine, menetetty tieto, tavaroiden ja palveluiden hankintaan ja korvaamiseen liittyvät kustannukset tai muu aineeton vahinko.

9.2 Huomaathan, että nämä Ehdot eivät vaikuta kuluttajan lakisääteisiin oikeuksiin, joita ei ole mahdollista sopimusteitse poistaa tai rajoittaa. Nämä Ehdot eivät rajoita vastuutamme sellaisista vahingoista, joista johtuvaa vastuuta ei pakottavan lainsäädännön mukaan ole mahdollista rajoittaa, esimerkiksi vastuu tahallisuudella tai törkeällä huolimattomuudella aiheutetuista vahingoista.

10 Immateriaalioikeudet

Verkkosivut ja sen omaperäinen sisältö, ominaisuudet, toiminnallisuus ja suunnitteluelementit ovat ja säilyvät yksinomaisena omaisuutenamme. Immateriaaliomaisuuttamme, kuten esimerkiksi tavaramerkkejä, yritys- ja tuotenimiä, kuvia, suunnitelmia, piirustuksia ja tuotteita koskevia tietoja ei tule käyttää kaupallisiin tarkoituksiin ilman ennakkoon antamaamme kirjallista suostumusta. Näissä Ehdoissa tai muutoin tilauksesi yhteydessä sinulle tai kolmannelle osapuolelle ei siirretä mitään immateriaalioikeuksiamme.

11 Tiedot verkkosivuilla

11.1 Verkkosivuillamme voi esiintyä virheitä, jotka voivat ilmetä esimerkiksi tuotekuvauksissa, tarkennuksissa, virheellisinä hintoina, varastomääriä koskevissa arvioissa tai muuna virheellisenä tietona. Varaamme oikeuden korjata kaikki selkeät virheet sekä milloin tahansa muuttaa tai päivittää Verkkosivujemme tietoja tämän mukaisesti.

11.2 Verkkosivuilla esitettävät kuvat ja muut visuaaliset elementit ovat vain kuvitustarkoitukseen, eivätkä ne toimi takuuna tuotteiden täsmällisestä ulkonäöstä, alkuperästä tai tarkoituksesta. Pyydämme tarkastelemaan tilausvahvistusta saadaksesi täsmälliset tiedot tuotteen (tai tuotteiden) määrästä.

12 Siirto

Olemme oikeutettuja siirtämään tai myöntämään kaikki oikeutemme rajoituksetta kolmannelle osapuolelle, mukaan lukien oikeutemme, jotka koskevat maksuvaatimuksia tai näiden Ehtojen mukaisia velvollisuuksia.

13 Pätemättömyys

Jos jokin näiden Ehtojen kohta katsotaan pätemättömäksi, mitättömäksi tai mistä tahansa syystä täytäntöönpanokelvottomaksi, tällä ei ole vaikutusta muiden kohtien pätevyyteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen.

14 Sovellettava laki

Näihin Ehtoihin sovelletaan Suomen lakia.