MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home

Lannoitteet ja kasviravinteet

Kasvit eivät elä vain pelkällä vedellä ja valolla, vaan tarvitsevat myös ravinteita. Ravitsemalla kasveja säännöllisesti ne vahvistuvat, kukkivat enemmän ja kantavat enemmän satoa. Kasvit pysyvät myös vahvempina ja terveempinä ajan mittaan ja kestävät paremmin tuholaisia ​​ja sairauksia.

Elinkelpoisten kasvien salaisuus on ravinteikas kasvualusta, koska siitä kasvit saavat elintärkeät ravintoaineet. Ajan myötä nämä tärkeät aineet vähenevät kasvun myötä mullasta, jolloin sinun on lannoitettava kasveja kasvun tukemiseksi. Uuteen multaan lannoitetta ei ole tarpeen lisätä, eikä kasvia lannoiteta enää lepokauden lähestyessä, mutta keväällä ja kesällä säännöllinen lannoitus on tarpeen. Kasviravinteet sisältävät tyypillisesti kivennäisaineita ja ureaa.

Ruukkukasveille nestemäiset kasvilannoitteet ovat käteviä, koska voit helposti annostella nesteen pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Muita vaihtoehtoja ovat multaan työnnettävät ravinnepuikot vihreille ja kukkiville kasveille tai esimerkiksi pitkävaikutteisempi puutarhalannoite.

Valikoimaamme kuuluu myös ravinteita, jotka sopivat erityisen hyvin juuri tietynlaisille kasveille, kuten sitruksille, tomaateille, chilille tai orkidealle.

Lue lisää