MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Lavakaulukset
Setti: Lavakauluskaaret kuitukankaalla

Setti: Lavakauluskaaret kuitukankaalla

Suojele kasvejasi ja paranna niiden kasvuympäristöä.

25,75 € (Sis. alv)
Varastossa

Suojele kasvejasi haitallisilta sääolosuhteilta ja paranna niiden kasvuilmastoa lavakauluskaarilla ja kuitukankaalla. Aseta lavakauluskaaret lavakauluksen reunoille ja peitä kaaret kuitukankaalla – näin luot kasveillesi suojatun ympäristön.


TuoteMääräHinta

Kasvuharso kaariin 50g/m² 120x80cm

1
12,75 €

Lavakauluskaari musta 2kpl

1
13 €

Tämä setti on erinomainen valinta, jos haluat luoda tunnelin tai pienoiskasvihuoneen lavakaulukseen.

Lavakauluksen kaaret ja kuitukangas yhdistettynä luovat kasveillesi suotuisan ympäristön. Se on helppo tapa rakentaa ulos kasvutunneli tai pienoiskasvihuone.

Kangas on UV-suojattu, ja sen ympärillä olevat käytännölliset kuminauhat auttavat kangasta pysymään paikallaan kasvulavan ympärillä. Kangas sopii lavakauluksiin, joiden mitat ovat 120 x 80 cm.

Lavakauluksen kaaret toimitetaan kahden kappaleen pakkauksessa, ja ne tulee asettaa lavakauluksen reunaan.


Viljely ja hoitoViljely kasvilavassaKasvilavassa kaikki on helpompaa! Rikkaruohojen kitkeminen, tuholaisten torjuminen, kasvien peittäminen kuitukankaalla… lisäksi maa lämpenee keväällä nopeammin.
Lue lisää
Vinkit ja inspiraatioLavakaulus – useita eri käyttötapoja puutarhassaTiesitkö, että lavakaulus muuttuu helposti kasvihuoneeksi, syötävien kasvien ja kesäkukkien kasvupaikaksi tai suojaksi herkille kasveille yksinkertaisten lavakauluskaarien avulla?
Lue lisää