MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Reconnect to nature
  • item.textNopea toimitus
  • item.textIlmaiset palautukset
  • item.textPerustettu vuonna 1933
Jälleenmyyjille
Home / Puutarhakankaat
Kaaliverkko lavakaulus

Kaaliverkko lavakaulus

Tuotenro: 536910,75 € (Sis. alv)
Varastossa
Suojaa kaalisi ei-toivotuilta vierailta kaaliverkolla. Tämä kaaliverkko on joustava ja sitä voidaan käyttää lavakaulusten kanssa. Kaaliverkko päästää vettä ja ilmaa sisään mutta pitää tuholaiset poissa. Asenna verkko suojaamaan kasveja tuholaisilta.

Tämä korkealaatuinen kaaliverkko sopii täydellisesti suojaamaan kaaleja ei-toivotuilta hyönteisiltä ja tuholaisilta. Kaaliverkko on suunniteltu joustavaksi, joten se sopii saumattomasti yhteen lavakauluskaarien kanssa. Sen pienisilmäinen verkko päästää veden ja ilman läpi varmistaen, että kasvit pysyvät terveinä, ja estää tehokkaasti tuholaisten läpipääsyn. Kaaliverkko on suositeltavaa asentaa jo kaalin istutuksen yhteydessä, jotta tuholaiset eivät pääse käsiksi istutukseen.
Pituus
2 m
Leveys
1.6 m
EAN
7312600053694

Viljely ja hoitoViljely kasvilavassaKasvilavassa kaikki on helpompaa! Rikkaruohojen kitkeminen, tuholaisten torjuminen, kasvien peittäminen kuitukankaalla… lisäksi maa lämpenee keväällä nopeammin.
Lue lisää
Vinkit ja inspiraatioLavakaulus – useita eri käyttötapoja puutarhassaTiesitkö, että lavakaulus muuttuu helposti kasvihuoneeksi, syötävien kasvien ja kesäkukkien kasvupaikaksi tai suojaksi herkille kasveille yksinkertaisten lavakauluskaarien avulla?
Lue lisää