MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Puutarhakankaat
Kasvuharso 23g/m², resori, lavakaulukselle

Kasvuharso 23g/m², resori, lavakaulukselle

Tuotenro: 535610 € (Sis. alv)
Varastossa
Lavakaulukselle mitoitettu kasvuharso. Suojaa viljelyksiä haitallisilta sääolosuhteilta ja luo suotuisat olosuhteet nopeampaa ja parempaa viljelyä varten.

Suojaa lavakauluksessa kasvavia viljelyksiä tällä optimaalisen kokoisella kasvuharsolla. Kuminauhallinen kestävästä materiaalista valmistettu kuitukangas, joka suojaa kasveja tuulelta, voimakkaalta auringonpaisteelta ja hyönteisiltä. Kuitukangas luo suotuisan lämpötilan ja mikroilmaston, jonka ansiosta kylvämisen tai esikasvatuksen voi aloittaa aikaisemmin keväällä. Näin sato kasvaa runsaampana ja nopeammin. Kasvuharso on helppo asentaa ja irrottaa kuminauhan ansiosta. Sopii 1,4 x 1,8 m kokoiseen lavakaulukseen tai istutuspenkkiin. Valmistettu polypropeenista. 23 g/m²
Pituus
1.8 m
Leveys
1.4 m
EAN
7312600053564

Lisätarvikkeet
Viljely ja hoitoViljely kasvilavassaKasvilavassa kaikki on helpompaa! Rikkaruohojen kitkeminen, tuholaisten torjuminen, kasvien peittäminen kuitukankaalla… lisäksi maa lämpenee keväällä nopeammin.
Lue lisää
Vinkit ja inspiraatioLavakaulus – useita eri käyttötapoja puutarhassaTiesitkö, että lavakaulus muuttuu helposti kasvihuoneeksi, syötävien kasvien ja kesäkukkien kasvupaikaksi tai suojaksi herkille kasveille yksinkertaisten lavakauluskaarien avulla?
Lue lisää