MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Puutarhakankaat
Katekangas lavakaulus muotoonommeltu

Katekangas lavakaulus muotoonommeltu

Tuotenro: 53408,50 € (Sis. alv)
Varastossa
Pidä rikkakasvit loitolla viljelyksistä ja istutuksista tämän muotoonommellun lavakauluksen katekankaan avulla.

Valtaavatko rikkakasvit lavakauluksen? Eivät enää, kun käytät tätä katekangasta. Aseta katekangas lavakauluksen sisään ja täytä mullalla. Kangas ehkäisee mullan valumisen ja pitää rikkakasvit loitolla. Jos lavakauluksessa on jo istutuksia, levitä katekangas istutusten päälle ja leikkaa siihen reiät kasveille. Kangas päästää ilman, veden ja kasviravinteet lävitseen, mutta ehkäisee liialta auringonvalolta. Näin multa hengittää ja veden haihtuminen estyy. Lämpö ja kosteus säilyvät, jolloin juuret eivät kuivu ja rikkaruohojen kasvu estyy. Kangas on joustava, minkä ansiosta se on helppo asentaa. Katekangas sopii kahdelle päällekkäin asetetulle lavakaulukselle. Valmistettu polypropeenista.
Pituus
120 cm
Leveys
80 cm
Korkeus
38 cm
EAN
7312600053403

Viljely ja hoitoViljely kasvilavassaKasvilavassa kaikki on helpompaa! Rikkaruohojen kitkeminen, tuholaisten torjuminen, kasvien peittäminen kuitukankaalla… lisäksi maa lämpenee keväällä nopeammin.
Lue lisää
Vinkit ja inspiraatioLavakaulus – useita eri käyttötapoja puutarhassaTiesitkö, että lavakaulus muuttuu helposti kasvihuoneeksi, syötävien kasvien ja kesäkukkien kasvupaikaksi tai suojaksi herkille kasveille yksinkertaisten lavakauluskaarien avulla?
Lue lisää