MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Siemenet / Kukkien siemenet
Koreatörmäkukka

Koreatörmäkukka

'Summer fruits'

Tuotenro: 959075,75 € (Sis. alv)
Varastossa
Helppokasvuinen ja näyttävä kukka, joka on täydellinen valinta kesäkimppuihin. Kukkien tuoksu houkuttelee kimalaisia, mehiläisiä ja perhosia. Voi tarvita tukea. Leikkaa kukkineet kukinnot säännöllisesti tai käytä kukintoja kuivakukka-asetelmissa.

Helppokasvuinen ja näyttävä koreatörmäkukka on täydellinen lisä mihin tahansa kesäkimppuun. Sen elinvoimaiset kukat ovat kuin magneetti luonnon pienille ihmeille – ne houkuttelevat kimalaisia, mehiläisiä ja perhosia ja luovat vilkkaan ja eloisan puutarhan. Vaikka tämä kaunotar saattaa vaatia hieman tukea kukoistukseensa, se on kaiken vaivan arvoista. Älä myöskään anna kukkineiden kukintojen mennä hukkaan – leikkaa niitä säännöllisesti edistäen uusien kukintojen kasvua tai tee kukista upeita kuivakukka-asetelmia.
Riittää
20 tainta
EAN
7312600959071
Kasvupaikka
Aurinko
Taimiväli
20 cm
Riviväli
20 cm
Kylvösyvyys
1 cm
Esikasvatus
huhtikuu - huhtikuu
Suorakylvö
toukokuu - toukokuu
Kukkii/Sato
heinäkuu - syyskuu
Kylvä harvaan kosteaan kylvömultaan. Peitä mullalla. Pidä kylvös kosteana, peitä muovilla tai aseta pienoiskasvihuoneeseen. Idätä huoneenlämmössä. Taimettumisen jälkeen siirrä valoisaan ja viileämpään. Kouli kasvaneet taimet 1/ruukku lannoitettuun multaan. Istuta ulos yöpakkasten mentyä.
Kastele kylvövako ennen kylvöä. Pidä kylvös kosteana kunnes siemenet itäneet.

Lisätarvikkeet