MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Siemenet / Vihannesten siemenet
Pinaatti

Pinaatti

'Vroeg Reuzenblad'

Tuotenro: 914094 € (Sis. alv)
Varastossa
Luomulaatuinen siemen. Pinaattia voi viljellä monella tapaa kasvupaikasta ja vuodenajasta riippuen. Sisältää runsaasti vitamiineja ja hivenaineita. Lajike tuottaa runsaasti tummanvihreitä lehtiä. Kylvä useaan otteeseen, näin saat koko ajan tuoreita lehtiä, mutta pidä taukoa keskikesällä, sillä silloin taimet alkavat herkästi kukkia. Sopii pakastettavaksi. Viihtyy parhaiten multavassa, kosteutta pitävässä maassa, mutta menestyy melkein minkälaisessa maassa tahansa. Kastele runsaasti.

Kevät – Spring
Kylvä varhain keväällä kylmään maahan, sekä sisällä että kasvihuoneessa, näin saat aikaisen sadon. Kylvä riveihin tai sirottele. Peitä kevyesti mullalla. Kostuta kylvöstä säästeliäästi vedellä tai lumella. Kerää lehtiä yksi kerrallaan tai leikkaa koko taimi, se kasvaa uudelleen.

Kesä – Summer
Kylvä heinäkuun loppupuolella suoraan kasvupaikalle tai kaukaloon myöhempää ulosistutusta varten. Kylvä riveihin tai sirottele tiheästi. Peitä kevyesti mullalla. Älä unohda lannoitusta. Kerää lehtiä yksi kerrallaan tai leikkaa koko kasvi, se kasvaa uudelleen.

Syksy – Autumn
Kylvä riveihin tai sirottele tiheästi. Peitä kevyesti mullalla. Älä unohda lannoitusta. Kerää lehtiä yksi kerrallaan tai leikkaa koko taimi. Suojaa kasvuharsolla tai kannella, jos taimet talvehtivat kasvihuoneessa tai kasvilavalla. Saat silloin aikaisen sadon.

Talvi – Winter
Kylvä kasvupaikalle tai kaukaloon keväällä tapahtuvaa ulosistutusta varten. Kostuta vedellä tai lumella. Suojaa taimet ulkona ja kasvihuoneessa, käytä kantta kasvilavan päällä. Siemenet voi sirotella jäiseenkin maahan. Peitä jo sulaneella mullalla. Itää keväällä.
Riittää
8-10 m
EAN
7312600914094
Kasvupaikka
Aurinko
Taimiväli
5-10 cm
Riviväli
30-40 cm
Kylvösyvyys
1 cm

Lisätarvikkeet

Oletko jo kokeillut uutta siemenpussiamme?

Tarkempaa tietoa kylvämisestä löytyy täältä tuotesivuilta, joille pääsee helposti pussiin merkityn QR-koodin avulla.

Mitä mieltä olet? Anna palautetta täällä.

 

Sowalong-icon.png