MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Siemenet / Vihannesten siemenet
Kesäporkkana

Kesäporkkana

Harlequin Mix F1

Tuotenro: 907395,75 € (Sis. alv)
Varastossa
Sekoitus monenväristä porkkanaa: violettia, keltaista, oranssia ja valkoista. Lajikkeet on tarkoitettu syötäviksi tuoreina tai ryöpättäviksi pakkaseen. Ei sovi talvivarastointiin. Viihtyy parhaiten kivettömässä, multavassa ja hyvin ojitetussa maassa. Kastele kuivalla säällä. Kitke rikkaruohot.

Kevät – Spring
Kylvä suoraan avomaalle heti kun maa on muokattavissa. Kastele kylvövako ennen kylvöä. Pidä kylvös kosteana. Peität maa kylvön jälkeen kasvuharsolla, siemenet itävät nopeammin, ja versot ovat suojassa tuhohyönteisiltä. Jätä harso paikoilleen sadonkorjuuseen saakka. Korjaa, kun juuret ovat riittävän suuria.

Kesä – Summer
Kylvä suoraan avomaalle. Kastele kylvövako ennen kylvöä. Pidä kylvös kosteana. Kun peität maan kylvön jälkeen kasvuharsolla, siemenet itävät nopeammin, ja versot ovat suojassa tuhohyönteisiltä. Jätä harso paikoilleen sadonkorjuuseen saakka. Korjaa, kun juuret ovat riittävän suuria.

Syksy – Autumn
Kylvä suoraan avomaalle ensimmäisten yöpakkasten tultua. Itää keväällä, kun maa on lämmennyt. Peitä kasvuharsolla kevään tullen, näin sato aikaistuu.

Talvi – Winter
Kylvä suoraan avomaalle. Itää keväällä, kun maa on lämmennyt. Peitä kasvuharsolla kevään tullen, näin sato aikaistuu.
Riittää
3-4 m
EAN
7312600907393
Kasvupaikka
Aurinko
Taimiväli
2-4 cm
Riviväli
30-40 cm
Kylvösyvyys
1 cm
Suorakylvö
huhtikuu - kesäkuu
Kukkii/Sato
heinäkuu - syyskuu

Lisätarvikkeet
Liittyvät tuotteetNäytä kaikki
InspiraatiotYrttinen porkkanapastaToisinaan ruoan on oltava yksinkertaista ja nopeaa. Sellaiseen päivään tämä yrttisen porkkanapastan resepti sopii täydellisesti.
Lue lisää
ViljelyohjeetKasvata porkkanoitaKun kasvatat itse porkkanaa, voit valita mieluisesi monen erivärisen ja -muotoisen lajikkeen joukosta. Tässä aluksi kuitenkin muutamia vinkkejä, joiden avulla onnistut porkkanan viljelyssä parhaiten.
Lue lisää

Oletko jo kokeillut uutta siemenpussiamme?

Tarkempaa tietoa kylvämisestä löytyy täältä tuotesivuilta, joille pääsee helposti pussiin merkityn QR-koodin avulla.

Mitä mieltä olet? Anna palautetta täällä.

 

Sowalong-icon.png