MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Reconnect to nature
  • item.textNopea toimitus
  • item.textIlmaiset palautukset
  • item.textPerustettu vuonna 1933
Jälleenmyyjille
Home / Puutarhakankaat
Katekangas kasvilavalle

Katekangas kasvilavalle

Tuotenro: 535810 € (Sis. alv)
Varastossa
Katekangas estää rikkakasvien kasvun ja suojaa auringonvalolta, mutta päästää lävitseen ilman, veden ja kasviravinteet.

Katekangasta voidaan käyttää kukkapenkkien, puiden ja pensaiden alustana sekä kivien ja soran alla. Katekangas suojaa rikkakasveilta ja luo suotuisat olosuhteet viljelyksille. Jos haluat peittää kasvin tai taimen, leikkaa kankaaseen reikä ja pujota kangas kasvin päälle. Peitä kangas paksulla kaarnakerroksella. Katekangas on valmistettu UV-suojatusta polypropeenista, joka suojaa auringonvalolta, mutta päästää lävitseen ilman, veden ja kasviravinteet. Näin kukkapenkin maaperä hengittää ja lämpö ja kosteus säilyvät. Tämä ehkäisee juurten kuivumista. 50 g/m². 1,1 x 1,5 m
Pituus
1.5 m
Leveys
1.1 m
Määrä
2 kpl
EAN
7312600053588

Viljely ja hoitoViljely kasvilavassaKasvilavassa kaikki on helpompaa! Rikkaruohojen kitkeminen, tuholaisten torjuminen, kasvien peittäminen kuitukankaalla… lisäksi maa lämpenee keväällä nopeammin.
Lue lisää
Vinkit ja inspiraatioLavakaulus – useita eri käyttötapoja puutarhassaTiesitkö, että lavakaulus muuttuu helposti kasvihuoneeksi, syötävien kasvien ja kesäkukkien kasvupaikaksi tai suojaksi herkille kasveille yksinkertaisten lavakauluskaarien avulla?
Lue lisää