MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Siemenet / Vihannesten siemenet
Salaatti, Baby Leaf

Salaatti, Baby Leaf

Baby Leaf mix

Tuotenro: 912094 € (Sis. alv)
Varastossa
Ihana sekoitus erilaisia salaattilajikkeita, 'Amerikanischer Brauner', 'Salad Bowl', 'Red Salad Bowl', 'Lollo Rossa', 'Australische Gele' ja 'Rouge Grenobloise'. Sopii viljeltäväksi tiheissä riveissä. Nopeakasvuinen, helppohoitoinen ja antaa runsaan sadon. Itää parhaiten viileässä maassa, kasvaa hyvin kylmässä. Runsas kastelu tekee lehdistä maukkaampia. Suojaa kasvuharsolla syksyisin, jotta satokausi pitenee. Sopii myös ruukkuun esim. parvekkeelle. Viihtyy parhaiten multavassa, kosteutta pitävässä ja hyvin ojitetussa maassa. Kastele säännöllisesti.

Kevät – Spring
Kylvä suoraan avomaalle. Salaatti kestää kylmää, mutta voit silti peittää sen kasvuharsolla. Kylvön voi tehdä myös ruukkuun, kylvökaukaloon tai kasvihuoneeseen. Taimia voi istuttaa ulos sitä mukaa, kun tilaa löytyy.

Kesä – Summer
Kylvä suoraan avomaalle tai ruukkuihin. Salaatti itää huonosti yli 20°C:n lämpötiloissa, joten kastele kylmällä vedellä viilentääksesi maata keskikesällä.

Syksy – Autumn
Kylvä suoraan avomaalle tai ruukkuihin, jotka viedään ulos tai kasvihuoneeseen. Talvehtiminen voi onnistua, jos paikka on hyvin suojaisa – silloin sato valmistuu varhain keväällä. Kasvihuoneessa kylvös kannattaa peittää usealla kasvuharsokerroksella.

Talvi – Winter
Kylvä kasvihuoneeseen tai sisälle saadaksesi pieniä lehtiä varhain keväällä. Kun kylvät sisälle, tarvitaan kasvivaloa. Myös kylmäkylvö on mahdollinen, mieluiten ruukkuun. Itää siinä tapauksessa keväällä.
Riittää
6-8 m
EAN
7312600912090
Kasvupaikka
Aurinko - puolivarjo
Taimiväli
2-3 cm
Riviväli
10-12 cm
Kylvösyvyys
0,5 cm
Suorakylvö
huhtikuu - elokuu
Kukkii/Sato
kesäkuu - syyskuu

Lisätarvikkeet

Oletko jo kokeillut uutta siemenpussiamme?

Tarkempaa tietoa kylvämisestä löytyy täältä tuotesivuilta, joille pääsee helposti pussiin merkityn QR-koodin avulla.

Mitä mieltä olet? Anna palautetta täällä.

 

Sowalong-icon.png