MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Istuta kasviystävä

Kasvit ovat kuin ihmisiä – niitä on eri kokoisia, muotoisia ja niillä on erilaisia ominaisuuksia. Yhteistä kaikilla on se, että ne tarvitsevat hellyyttä ja jonkun, joka pitää niistä huolta – aivan kuten ihmisetkin. Aloita vuoden 2023 kasvatuskausi löytämällä uusia siemeniä, joista huolehtia. Tämä ystävyyssuhde voi tuottaa paljonkin hedelmää sadonkorjuun lähestyessä. Valitse yli 450 siemenen joukosta elämäntyyliisi sopiva ystävä! Voit seurata kylvökavereitamme ja heidän valitsemiaan siemeniä koko vuoden ajan blogissamme ja sosiaalisessa mediassa, jossa jaamme inspiraatiota ja parhaita käytäntöjä kasvien kasvattamiseen.

Lue lisää

leafs_double_new.svgHanki kukoistava ystävä

Amanda asuu kauniissa asunnossa Tukholman lähellä, jossa on suuri etelään suuntautuva parveke, joka on täydellinen puutarhanhoitoon. Hän rakastaa kukkia ja haaveilee omasta talvipuutarhastaan, jotta hän voisi pidentää kasvatuskautta ja viettää kasviensa kanssa enemmän aikaa vuodesta. Hän on rakastanut kukkien poimimista metsästä jo lapsesta asti – erityisesti kielojen, lemmikkien ja leinikkien kimppuja. Hänen lempikukkansa on jättiverbena, koska se on niin kookas ja tuntuu "leijuvan” ilmassa. Kukkien lisäksi Amanda kasvattaa myös chilejä, jotka antavat hänen ruokiinsa potkua. Hänen istutuksistaan tulee korkeita, kukkivia, vapaita ja reheviä, joihin myös chilit tuovat hieman lämpöä.

leafs_double_new.svgYstävysty perunan kanssa

Emma, 38, asuu Tukholman ulkopuolella kahden tyttärensä ja kumppaninsa kanssa. Hän rakastaa kaikenmuotoisia ja -värisiä kukkia ja nauttii kauniiden kukkakimppujen luomisesta, joita hän voi myöhemmin käyttää koristeina. Emma on sitoutunut kestävään kehitykseen ja huolehtii siitä, että sekä kasvit että kukat käytetään aina uudelleen. Emman viljelylle on ominaista ilo, värit, muodot ja toisiinsa sopivat kasvit.