MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Siemenet / Vihannesten siemenet
Pensastomaatti

Pensastomaatti

'Balkonzauber'

Tuotenro: 915764 € (Sis. alv)
Varastossa
Hieno tomaattilajike, jonka matala ja tiivis kasvutapa sopii erinomaisesti esim. parvekeruukkuun tai avomaalle. Makeat ja maukkaat tomaatit kerätään vähitellen. Lehtihankoihin muodostuvia versoja eli "varkaita" ei nypitä pois.

Kevät – Spring
Esikasvata taimia keväällä. Kylvä harvaan kylvömultaan. Laita yksi taimi/ruukku lannoitettuun maahan, kun ne ovat riittävän suuria käsiteltäviksi. Vie ruukku ulos, kun lämpötila on jatkuvasti yli 8°C, kasvihuoneeseen tai suojaisaan paikkaan. Ruukkua voi pitää vaikka keittiössä. Käytä kasvivaloa, jos kylvät jo varhain.

Kesä – Summer
Uusia taimia voi esikasvattaa koko kesän ajan. Kylvä harvaan kylvömultaan. Laita yksi taimi/ruukku lannoitettuun multaan, kun ne ovat riittävän suuria käsiteltäviksi. Vie ruukku kasvihuoneeseen tai ulos suojaisaan paikkaan. Ruukkua voi pitää myös sisällä.

Syksy – Autumn
Kylvä muutama siemen syksyllä, jotta saat pienen sadon sisätomaatteja talvella. Kylvä harvaan kylvömultaan. Laita yksi taimi/ruukku lannoitettuun multaan, kun ne ovat riittävän suuria käsiteltäviksi. Käytä kasvivaloa.

Talvi – Winter
Kylvä muutama siemen talvella, jotta saat pienen sadon sisätomaatteja keväällä. Kylvä harvaan kylvömultaan. Laita yksi taimi/ruukku lannoitettuun multaan, kun ne ovat riittävän suuria käsiteltäviksi. Käytä kasvivaloa.
Riittää
15 tainta
EAN
7312600915763
Kasvupaikka
Aurinko
Taimiväli
40 cm
Riviväli
40 cm
Kylvösyvyys
0,5 cm
Esikasvatus
maaliskuu - huhtikuu
Kukkii/Sato
heinäkuu - syyskuu

Lisätarvikkeet