MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Siemenet / Vihannesten siemenet
Kirsikkatomaatti

Kirsikkatomaatti

'Twiggy Orange' F1

Tuotenro: 916684 € (Sis. alv)
Varastossa
Twiggy Orange on tomaattilajike, joka tuottaa runsaan sadon sydämenmuotoisia hedelmiä. Tämä oranssi kirsikkatomaattilajike sopii erinomaisesti vesiviljelyyn.

Twiggy Orange -tomaattilajike tuottaa ennennäkemättömän sadon! Matalakasvuinen kirsikkatomaattilajike tuottaa runsaan sadon ohutkuorisia, sydämenmuotoisia hedelmiä. Oranssit tomaatit tuovat mukavan lisän mihin tahansa ruokaan! Twiggy Orange -tomaattilajike sopii erinomaisesti vesiviljelyyn, esimerkiksi Harvy-viljelylaatikossa. Se voidaan kylvää myös multaan.
EAN
7312600916685
Kylvä 2-3 siementä vesiviljelyyn tarkoitettuun kylvökapseliin. Kun siemenet ovat itäneet, pienimmät taimet poistetaan. Vaatii kasvivaloa onnistuakseen hyvin. Älä poista varkaita.
Ryhdy keräämään satoa noin 12 viikon kuluttua, kun hedelmät ovat tulleet oransseiksi.

Lisätarvikkeet
Liittyvät tuotteetNäytä lisää

Vesiviljely – Kasvata kasveja vedessä

Mitä on vesiviljely? Hyvin simppelisti sanottuna se tarkoittaa kasvien kasvattamista vedessä. Vesiviljelyssä kasvit tarvitsevat ravinneliuosta, jota laimennetaan vesiastiaan. Vesiviljelyn etuina on sen nopeus ja helppous. Oikeanlaisella valaistuksella voit kasvattaa kasveja ympäri vuoden. Useimpia itäviä siemeniä voi kasvattaa hydroponisessa Harvy-viljelylaatikossamme, mutta valikoimassamme on myös siemeniä, jotka on kehitetty erityisesti hydroponiseen viljelyyn. Aloituspakkauksemme sisältää kaiken mitä tarvitset aloittaaksesi viljelyn. Pakkaukseen sisältyy viljelylaatikko, kapselikoreja ja kapseleita, joissa on siemenet ja kasviravintoa hydroponista viljelyä varten.Lue lisää