MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Hydroponinen viljely / Vesiviljelylaatikot ja aloituspakkaukset
Aloituspakkaus, viljelylaatikko hydroviljelyyn

Aloituspakkaus, viljelylaatikko hydroviljelyyn

Harvy 6

Tuotenro: 555174,99 € (Sis. alv)
Varastossa
Harvyn avulla voit viljellä hyödyllisiä lehtivihanneksia, yrttejä ja kukkia vedessä, ilman multaa ja aikaisempaa kokemusta.

Vesiviljelylaatikon ajaton muotoilu sopii yhtä hyvin pieneen kotiin suurkaupungin sykkeeseen kuin suureen taloon maaseudun rauhaan. Laatikon voi sijoittaa sisälle tai ulos, ja se tekee viljelemisestä helppoa.

Parasta kaikessa on kuitenkin se, että pääset alkuun jo 10 minuutissa, ja viljelmä huolehtii suurimmaksi osaksi itse itsestään.

Aloituspakkaus hydroviljelyyn.
Kannellinen laatikko kuudelle taimelle ja esikylvetylle kapselille (3 salaattia, 3 basilikaa) + kapselikorit + 250ml erikoisravinnetta. Laatikko PS/ABS, korit PE. Valmistettu Ruotsissa. 795x160x150mm.

Kasviravinne
Erityisesti hydro- eli vesiviljelyyn. Käytännöllinen pullo, jonka korkissa kätevä mitta-asteikko annostelua helpottamaan. Riittää useampaan viljelykertaan. 250ml. NPK 4-0,7-3
Väri
Valkoinen
Pituus
79.5 cm
Leveys
16 cm
Korkeus
15 m
EAN
7312600055513

Liittyvät tuotteetNäytä lisää

Vesiviljely – Kasvata kasveja vedessä

Mitä on vesiviljely? Hyvin simppelisti sanottuna se tarkoittaa kasvien kasvattamista vedessä. Vesiviljelyssä kasvit tarvitsevat ravinneliuosta, jota laimennetaan vesiastiaan. Vesiviljelyn etuina on sen nopeus ja helppous. Oikeanlaisella valaistuksella voit kasvattaa kasveja ympäri vuoden. Useimpia itäviä siemeniä voi kasvattaa hydroponisessa Harvy-viljelylaatikossamme, mutta valikoimassamme on myös siemeniä, jotka on kehitetty erityisesti hydroponiseen viljelyyn. Aloituspakkauksemme sisältää kaiken mitä tarvitset aloittaaksesi viljelyn. Pakkaukseen sisältyy viljelylaatikko, kapselikoreja ja kapseleita, joissa on siemenet ja kasviravintoa hydroponista viljelyä varten.Lue lisää