MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Siemenet / Yrtit
Tilli

Tilli

'Thalia'

Tuotenro: 902724 € (Sis. alv)
Varastossa
Thalia-tillilajike sopii erinomaisesti vesiviljelyyn. Nauti tästä yrtistä ja sen aromaattisista, tummanvihreistä, höyhenpeitteisistä lehdistä. Sopii myös multaan kylvettäväksi.

Thalia on herkullinen tillilajike, joka herättää minkä tahansa ruokalajin eloon! Sillä on aromaattiset, tummanvihreät, höyhenpeitteiset lehdet. Lisää tilliä perunoihin, kesäsalaatteihin ja muuhun – Tämä yrtti antaa reseptillesi pienen lisäsilauksen! Upean ulkonäkönsä lisäksi tämä tillilajike sopii erinomaisesti vesiviljelyyn, esimerkiksi Harvy-viljelylaatikossa.
EAN
7312600902725
Kylvä 3-4 siementä vesiviljelyyn tarkoitettuun kylvökapseliin. Ei pidä harventaa. Vaatii kasvivaloa onnistuakseen hyvin.
Ryhdy keräämään satoa noin 6 viikon kuluttua. Kerää uloimpia lehtiä vähän kerrallaan, mutta huolehdi, että jäljelle jää aina lehtiä uutta kasvua varten.

Liittyvät tuotteetNäytä lisää

Vesiviljely – Kasvata kasveja vedessä

Mitä on vesiviljely? Hyvin simppelisti sanottuna se tarkoittaa kasvien kasvattamista vedessä. Vesiviljelyssä kasvit tarvitsevat ravinneliuosta, jota laimennetaan vesiastiaan. Vesiviljelyn etuina on sen nopeus ja helppous. Oikeanlaisella valaistuksella voit kasvattaa kasveja ympäri vuoden. Useimpia itäviä siemeniä voi kasvattaa hydroponisessa Harvy-viljelylaatikossamme, mutta valikoimassamme on myös siemeniä, jotka on kehitetty erityisesti hydroponiseen viljelyyn. Aloituspakkauksemme sisältää kaiken mitä tarvitset aloittaaksesi viljelyn. Pakkaukseen sisältyy viljelylaatikko, kapselikoreja ja kapseleita, joissa on siemenet ja kasviravintoa hydroponista viljelyä varten.Lue lisää