MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Siemenet / Vihannesten siemenet
Bataviasalaatti

Bataviasalaatti

'Lollo Rossa'

Tuotenro: 912264 € (Sis. alv)
Varastossa
Erittäin hyvä salaattilajike vesiviljelyyn. Muodostaa rapeita ja poimuisia lehtirusetteja, joissa on hieman punertavat reunat. Voidaan kasvattaa myös maassa.

EAN
7312600912267
Kylvä 2-3 siementä vesiviljelyyn tarkoitettuun kylvökapseliin. Kun siemenet ovat itäneet, pienimmät taimet poistetaan. Vaatii kasvivaloa onnistuakseen hyvin.
Ryhdy keräämään satoa noin 5 viikon kuluttua. Kerää lehtiä vähän kerrallaan, mutta huolehdi, että jäljelle jää aina lehtiä uutta kasvua varten.

Liittyvät tuotteetNäytä lisää

Vesiviljely – Kasvata kasveja vedessä

Mitä on vesiviljely? Hyvin simppelisti sanottuna se tarkoittaa kasvien kasvattamista vedessä. Vesiviljelyssä kasvit tarvitsevat ravinneliuosta, jota laimennetaan vesiastiaan. Vesiviljelyn etuina on sen nopeus ja helppous. Oikeanlaisella valaistuksella voit kasvattaa kasveja ympäri vuoden. Useimpia itäviä siemeniä voi kasvattaa hydroponisessa Harvy-viljelylaatikossamme, mutta valikoimassamme on myös siemeniä, jotka on kehitetty erityisesti hydroponiseen viljelyyn. Aloituspakkauksemme sisältää kaiken mitä tarvitset aloittaaksesi viljelyn. Pakkaukseen sisältyy viljelylaatikko, kapselikoreja ja kapseleita, joissa on siemenet ja kasviravintoa hydroponista viljelyä varten.Lue lisää