MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Siemenet / Yrtit
Basilika

Basilika

Ordinary

Tuotenro: 900754 € (Sis. alv)
Varastossa
Erittäin hyvä basilikalajike vesiviljelyyn. Tuottaa runsaasti sileitä, vihreitä lehtiä, joissa on voimakas, aromaattinen tuoksu. Voidaan kasvattaa myös maassa.

EAN
7312600900752
Kylvä 2-3 siementä vesiviljelyyn tarkoitettuun kylvökapseliin. Kun siemenet ovat itäneet, pienimmät taimet poistetaan. Vaatii kasvivaloa onnistuakseen hyvin. Basilikan itämisessä voi kestää muutama viikko.
Ryhdy keräämään satoa noin 5 viikon kuluttua ja siitä useita kuukausia eteenpäin. Nyppäise varret poikki lehtiparin yläpuolelta, mutta niin, että jokaiseen varteen jää vähintään kaksi lehtiparia.

Liittyvät tuotteetNäytä lisää

Vesiviljely – Kasvata kasveja vedessä

Mitä on vesiviljely? Hyvin simppelisti sanottuna se tarkoittaa kasvien kasvattamista vedessä. Vesiviljelyssä kasvit tarvitsevat ravinneliuosta, jota laimennetaan vesiastiaan. Vesiviljelyn etuina on sen nopeus ja helppous. Oikeanlaisella valaistuksella voit kasvattaa kasveja ympäri vuoden. Useimpia itäviä siemeniä voi kasvattaa hydroponisessa Harvy-viljelylaatikossamme, mutta valikoimassamme on myös siemeniä, jotka on kehitetty erityisesti hydroponiseen viljelyyn. Aloituspakkauksemme sisältää kaiken mitä tarvitset aloittaaksesi viljelyn. Pakkaukseen sisältyy viljelylaatikko, kapselikoreja ja kapseleita, joissa on siemenet ja kasviravintoa hydroponista viljelyä varten.Lue lisää