MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Siemenet / Vihannesten siemenet
Kirsikkatomaatti

Kirsikkatomaatti

'Twiggy Red' F1

Tuotenro: 916674 € (Sis. alv)
Varastossa
Twiggy Red -tomaattilajike tuottaa runsaan sadon sydämenmuotoisia hedelmiä. Matalakasvuinen ja ohutkuorinen kirsikkatomaatti sopii erinomaisesti sisäkasvatukseen ja vesiviljelyyn.

Twiggy Red -tomaattilajikkeelle on ominaista tuottaa runsas sydämenmuotoisten hedelmien sato. Lajikkeen ohutkuoriset kirsikkatomaatit ovat pienikokoisia, joten ne sopivat erinomaisesti sisätiloissa kasvatettaviksi. Lajike soveltuu hyvin myös vesiviljelyyn, mikä lisää sen monipuolisuutta ja helppoutta viljelyssä.
EAN
7312600916678
Kylvä 2-3 siementä vesiviljelyyn tarkoitettuun kylvökapseliin. Kun siemenet ovat itäneet, pienimmät taimet poistetaan. Vaatii kasvivaloa onnistuakseen hyvin. Älä poista varkaita.
Ryhdy keräämään satoa noin 12 viikon kuluttua, kun hedelmät ovat tulleet punaisiksi.

Liittyvät tuotteetNäytä lisää

Vesiviljely – Kasvata kasveja vedessä

Mitä on vesiviljely? Hyvin simppelisti sanottuna se tarkoittaa kasvien kasvattamista vedessä. Vesiviljelyssä kasvit tarvitsevat ravinneliuosta, jota laimennetaan vesiastiaan. Vesiviljelyn etuina on sen nopeus ja helppous. Oikeanlaisella valaistuksella voit kasvattaa kasveja ympäri vuoden. Useimpia itäviä siemeniä voi kasvattaa hydroponisessa Harvy-viljelylaatikossamme, mutta valikoimassamme on myös siemeniä, jotka on kehitetty erityisesti hydroponiseen viljelyyn. Aloituspakkauksemme sisältää kaiken mitä tarvitset aloittaaksesi viljelyn. Pakkaukseen sisältyy viljelylaatikko, kapselikoreja ja kapseleita, joissa on siemenet ja kasviravintoa hydroponista viljelyä varten.Lue lisää