MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Reconnect to nature
  • item.textNopea toimitus
  • item.textIlmaiset palautukset
  • item.textPerustettu vuonna 1933
Jälleenmyyjille
Home / Siemenet / Yrtit
Korianteri

Korianteri

'Micro Splits'

Tuotenro: 904264 € (Sis. alv)
Varastossa
Micro Splits -korianteri sopii erinomaisesti vesiviljelyyn. Korianteri on ainutlaatuinen, tuore yrtti, joka sopii erinomaisesti aasialaisiin ja eteläamerikkalaisiin ruokalajeihin. Sopii myös multaan kylvettäväksi.

Micro Splits -korianterilajike soveltuu erinomaisesti vesiviljelyyn, esimerkiksi Harvy-viljelylaatikossa. Tämä omaleimainen ja tuore yrtti on keskeinen ainesosa monissa aasialaisissa ja eteläamerikkalaisissa ruokalajeissa. Lisäksi sitä voidaan kasvattaa menestyksekkäästi mullassa, mikä tarjoaa monipuolisuutta erilaisiin kasvatusmieltymyksiin.
EAN
7312600904262
Kylvä 2-3 siementä vesiviljelyyn tarkoitettuun kylvökapseliin. Ei pidä harventaa. Vaatii kasvivaloa onnistuakseen hyvin.
Ryhdy keräämään satoa noin 5 viikon kuluttua. Kerää uloimpia lehtiä vähän kerrallaan, mutta huolehdi, että jäljelle jää aina lehtiä uutta kasvua varten.

Liittyvät tuotteetNäytä lisää

Vesiviljely – Kasvata kasveja vedessä

Mitä on vesiviljely? Hyvin simppelisti sanottuna se tarkoittaa kasvien kasvattamista vedessä. Vesiviljelyssä kasvit tarvitsevat ravinneliuosta, jota laimennetaan vesiastiaan. Vesiviljelyn etuina on sen nopeus ja helppous. Oikeanlaisella valaistuksella voit kasvattaa kasveja ympäri vuoden. Useimpia itäviä siemeniä voi kasvattaa hydroponisessa Harvy-viljelylaatikossamme, mutta valikoimassamme on myös siemeniä, jotka on kehitetty erityisesti hydroponiseen viljelyyn. Aloituspakkauksemme sisältää kaiken mitä tarvitset aloittaaksesi viljelyn. Pakkaukseen sisältyy viljelylaatikko, kapselikoreja ja kapseleita, joissa on siemenet ja kasviravintoa hydroponista viljelyä varten.Lue lisää