MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Siemenet / Vihannesten siemenet
Kirsikkatomaatti

Kirsikkatomaatti

'Tiny Tim'

Tuotenro: 917263,25 € (Sis. alv)
Varastossa
Helppohoitoinen tomaatti ikkunalle, kasvihuoneeseen tai ulos suojaisaan paikkaan. Aloita keräämään satoa noin 3 kk:n kuluttua kylvöstä. Älä poista "varkaita", lehtihankaan ilmaantuvia uusia versoja. Esikasvata kylvömullassa sisätiloissa, käytä kasvivaloa. Anna itää huoneenlämmössä. Siirrä sitten viileämpään. Kun taimia voi käsitellä, kouli yksi ruukkua kohti lannoitettuun maahan.

Kevät – Spring
Esikasvata taimia keväällä. Kylvä harvaan kylvömultaan. Laita yksi taimi/ruukku lannoitettuun maahan, kun ne ovat riittävän suuria käsiteltäviksi. Vie ruukku ulos, kun lämpötila on jatkuvasti yli 8°C, kasvihuoneeseen tai suojaisaan paikkaan. Ruukkua voi pitää vaikka keittiössä. Käytä kasvivaloa, jos kylvät jo varhain.

Kesä – Summer
Uusia taimia voi esikasvattaa koko kesän ajan. Kylvä harvaan kylvömultaan. Laita yksi taimi/ruukku lannoitettuun maahan, kun ne ovat riittävän suuria käsiteltäviksi. Vie ruukku kasvihuoneeseen tai ulos suojaisaan paikkaan. Ruukkua voi pitää vaikka keittiössä.

Syksy – Autumn
Kylvä muutama siemen syksyllä, jotta saat pienen sadon sisätomaatteja talvella. Kylvä harvaan kylvömultaan. Laita yksi taimi/ruukku lannoitettuun multaan, kun ne ovat riittävän suuria käsiteltäviksi. Käytä kasvivaloa.

Talvi – Winter
Kylvä muutama siemen talvella, jotta saat pienen sadon sisätomaatteja keväällä. Kylvä harvaan kylvömultaan. Laita yksi taimi/ruukku lannoitettuun multaan, kun ne ovat riittävän suuria käsiteltäviksi. Käytä kasvivaloa.
Riittää
25-30 tainta
EAN
7312600917262
Kasvupaikka
Aurinko
Taimiväli
50 cm
Riviväli
50 cm
Kylvösyvyys
0,5 cm
Esikasvatus
maaliskuu - huhtikuu
Kukkii/Sato
heinäkuu - syyskuu

Lisätarvikkeet

Oletko jo kokeillut uutta siemenpussiamme?

Tarkempaa tietoa kylvämisestä löytyy täältä tuotesivuilta, joille pääsee helposti pussiin merkityn QR-koodin avulla.

Mitä mieltä olet? Anna palautetta täällä.

 

Sowalong-icon.png

Viljelyohjeet

Siemenistä tomaateiksi

Lue lisää