MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Reconnect to nature
  • item.textNopea toimitus
  • item.textIlmaiset palautukset
  • item.textPerustettu vuonna 1933
Home / Siemenet / Siemenet vihannesten viljelyyn
Pensastomaatti

Pensastomaatti

'Balkonzauber'

Artikel-Nr.: 115725 € inkl. MwSt.
Nicht auf Lager
Hieno tomaattilajike, jonka matala ja tiivis kasvutapa sopii erinomaisesti esim. parvekeruukkuun tai avomaalle. Makeat ja maukkaat tomaatit kerätään vähitellen. Lehtihankoihin muodostuvia versoja eli "varkaita" ei nypitä pois.

Kevät – Spring
Esikasvata taimia keväällä. Kylvä harvaan kylvömultaan. Laita yksi taimi/ruukku lannoitettuun maahan, kun ne ovat riittävän suuria käsiteltäviksi. Vie ruukku ulos, kun lämpötila on jatkuvasti yli 8°C, kasvihuoneeseen tai suojaisaan paikkaan. Ruukkua voi pitää vaikka keittiössä. Käytä kasvivaloa, jos kylvät jo varhain.

Kesä – Summer
Uusia taimia voi esikasvattaa koko kesän ajan. Kylvä harvaan kylvömultaan. Laita yksi taimi/ruukku lannoitettuun multaan, kun ne ovat riittävän suuria käsiteltäviksi. Vie ruukku kasvihuoneeseen tai ulos suojaisaan paikkaan. Ruukkua voi pitää myös sisällä.

Syksy – Autumn
Kylvä muutama siemen syksyllä, jotta saat pienen sadon sisätomaatteja talvella. Kylvä harvaan kylvömultaan. Laita yksi taimi/ruukku lannoitettuun multaan, kun ne ovat riittävän suuria käsiteltäviksi. Käytä kasvivaloa.

Talvi – Winter
Kylvä muutama siemen talvella, jotta saat pienen sadon sisätomaatteja keväällä. Kylvä harvaan kylvömultaan. Laita yksi taimi/ruukku lannoitettuun multaan, kun ne ovat riittävän suuria käsiteltäviksi. Käytä kasvivaloa.
Riittää
18 tainta
EAN
7312600115729
Kasvupaikka
Aurinko
Taimiväli
40 cm
Riviväli
40 cm
Kylvösyvyys
0,5 cm