MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Reconnect to nature
  • item.textNopea toimitus
  • item.textIlmaiset palautukset
  • item.textPerustettu vuonna 1933
Jälleenmyyjille

Mitä istuttaa helmikuussa?

Kevät alkaa tuntua ilmassa auringon tullessa esiin helmikuussa. Voit jo aloittaa joidenkin siementen esikasvatuksen sisällä – esimerkiksi chilin, verbenan ja latva-artisokan. Näin ne ehtivät kasvaa isoksi ja sinut palkitaan kesällä runsaalla sadolla. Oikeiden olosuhteiden luomiseksi ja hyvän tuloksen saamiseksi suosittelemme esikasvatustuotteita, kuten minikasvihuoneita, kasvivalaisimia ja palkittua Rootmasteria. Meiltä löydät myös maanparannustuotteita, kuten vermikuliittia ja perliittiä.

Teimme kokeen selvittääksemme kuinka tärkeitä kasvivalaisimet ovat vahvojen ja terveiden kasvien kasvattamisessa. Mitä tapahtuu, kun samat siemenet istutetaan samaan aikaan, mutta vain toiset valaistaan kasvivalaisimilla? Ero oli hyvin huomattava. Kasvit olivat ohuita ilman lisävaloa, kun taas lisävaloilla saatiin suuria ja kompakteja minikasveja. Lue lisää kokeesta oppaastamme.

Löydät laajasta valikoimastamme oikeat tuotteet, joilla luot täydelliset olosuhteet suurten, kukoistavien kasvien kasvattamiseen.

Lue lisää

leafs_double_flipped_new.svgPalkittu Rootmaster

Rootmaster on kompaktin kokoinen minikasvihuone, jossa on viljelyä helpottava itsekastelutoiminto; lisää vettä laatikkoon tarvittaessa ja anna taimien kukoistaa! Kun juuret kasvavat ulos kennojen ilmastointiaukoista niiden päät kuivuvat ja uusia juuria muodostuu ylemmäs.

Ilmatypistyksen avulla kasvi luo vahvan ja hyvin kehittyneen juuriston. Taimien käsittely on helppoa, sillä kennoston solut aukeavat kirjan tavoin.

Osta nyt

leafs_double_flipped_new.svgVermikuliitti vai perliitti?

Sekä vermikuliitti että perliitti ovat vaaleaa, kevyttä raetta. Vaikka ne muistuttavat toisiaan, niillä on hieman erilaiset ominaisuudet. Valitse vermikuliitti siementen kylvämiseen ja taimille, jotka tarvitsevat kosteudenpitävää multaa.  

Valitse perliitti koulimiseen tai taimille, jota tarvitsevat kuohkean ja hyvin ojitetun kasvualustan. Voit myös käyttää kumpaakin yhtä aikaa parantaaksesi kasvualustan rakennetta ja ominaisuuksia. Sekoita kaksi osaa multaa yhteen osaan perliittiä ja yhteen osaan vermikuliittia.

Lue lisää