MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Mitä istuttaa helmikuussa?

Kevät alkaa tuntua ilmassa auringon tullessa esiin helmikuussa. Voit jo aloittaa joidenkin siementen esikasvatuksen sisällä – esimerkiksi chilin, verbenan ja latva-artisokan. Näin ne ehtivät kasvaa isoksi ja sinut palkitaan kesällä runsaalla sadolla. Oikeiden olosuhteiden luomiseksi ja hyvän tuloksen saamiseksi suosittelemme esikasvatustuotteita, kuten minikasvihuoneita, kasvivalaisimia ja palkittua Rootmasteria. Meiltä löydät myös maanparannustuotteita, kuten vermikuliittia ja perliittiä.

Teimme kokeen selvittääksemme kuinka tärkeitä kasvivalaisimet ovat vahvojen ja terveiden kasvien kasvattamisessa. Mitä tapahtuu, kun samat siemenet istutetaan samaan aikaan, mutta vain toiset valaistaan kasvivalaisimilla? Ero oli hyvin huomattava. Kasvit olivat ohuita ilman lisävaloa, kun taas lisävaloilla saatiin suuria ja kompakteja minikasveja. Lue lisää kokeesta oppaastamme.

Löydät laajasta valikoimastamme oikeat tuotteet, joilla luot täydelliset olosuhteet suurten, kukoistavien kasvien kasvattamiseen.

Lue lisää

leafs_double_flipped_new.svgPalkittu Rootmaster

Rootmaster on palkittu pienoiskasvihuoneemme, jossa on mukana kastelutoiminto. Sen ansiosta viljely sisätiloissa on helpompaa kuin koskaan. Kastelutoiminnon ansiosta sinun tarvitsee vain lisätä vettä laatikkoon ja anna kasvien itää.

Sitä mukaa kun juuret kasvavat ulos kennojen tuuletusaukoista, niiden päät kuivuvat ja uudet juuret muodostuvat ylemmäs. Kennot voidaan avata keskeltä, mikä helpottaa niiden käsittelyä.

Osta nyt

leafs_double_flipped_new.svgVermikuliitti vai perliitti?

Sekä vermikuliitti että perliitti ovat vaaleaa, kevyttä raetta. Vaikka ne muistuttavat toisiaan, niillä on hieman erilaiset ominaisuudet.

Valitse vermikuliitti siementen kylvämiseen ja taimille, jotka tarvitsevat kosteudenpitävää multaa.  

Valitse perliitti koulimiseen tai taimille, jota tarvitsevat kuohkean ja hyvin ojitetun kasvualustan.

Voit myös käyttää kumpaakin yhtä aikaa parantaaksesi kasvualustan rakennetta ja ominaisuuksia. Sekoita kaksi osaa multaa yhteen osaan perliittiä ja yhteen osaan vermikuliittia.

Lue lisää